Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbiieba

czy to normalne, ze mój facet nie chce ze mną spać?

Polecane posty

Gość bbiieba

kiedy bylismy na wakacjach, mało kiedy dochodziło między nami do czegoś, przeważnie zwyczajnie szliśmy spac, chociaż ja chciałam sie pokochac, on jakoś sie do mnie nie dobierał, nie inicjowałam sama zbliżenia, żeby go sprawdzić, i po 2 tyg musialam z nim pogadac, bo juz nei wytrzymywałam psychicznie, czy to znaczy, ze nie jestem dla niego atrakcyjna? jest ze mną z rozsądku? poza tym nie poszliśmy jeszcze na całość, mimo, ze ja bym juz chciała, to on jednak cały czas mowi, zeby jeszcze zaczekać.. nie chce żeby wyszlo że sie nie szanuje, bo to zwykle faceci nalegaja na seks, ale niepokoi mnie to, zawsze myslalam, ze facetom chce się zawsze, a tu taka niespodzianka..

Gość baska778
moj kumpel nie chcial sypiac ze swoja dziewczyna, bo jego kumpela wpadla i on sie bal, ze i jemu sie to przytrafi. moze twoj chlopak boi sie swiadomie lub podswiadomie ciazy? a jesli nie, to - przykro mi, tylko jedno mi przychodzi do glowy - woli inna plec. o, jeszcze jedno :D moze jest zestresowany i ma problemy ze wzwodem - tez sie zdaza :)

Gość dlskfjlsdkjfdkls
Moim zdaniem byłoby to możliwe do zrozumienia, jakbyście juz byli dobrych pare lat razem i on by był zmeczony i zestresowany. Ale jak jestescie świeżą parą,jeszcze nie spaliscie ze sobą - to cos nie gra

Gość baska778
moze byc zestresowany faktem, ze kiedys mu nie stanal :) to skutecznie dosc blokuje facetow przed seksem... (wiem od innego kumpla :D)

Gość bbiieba
o kurcze.... no to ładnie... jesteśmy 2 lata, ale na odległośc, wiec raczej powinniśmy być nienasyceni.. :( jak można sprawdzić, czy jest gejem?

Gość cyyytryyyna
ile macie lat? może jest prawiczkiem? może przekonania mu nie pozwalają? może boi się ciąży? rozmawialiście o antykoncepcji? myślę że trzeba pogadać i wyjaśnić sobie kilka kwestii...

Gość belissa sun
wspolczuje. tez jestem z zwiazku na odleglosc i tez prawie 2 lata. jak tylko sie spotykamy on robi wszystko zeby zaciagnac mnie do lozka :) czuje ze jest mnie spragniony. jak widzimy sie 2 dni to srednio seks jest 3-4 razy

Gość bbiieba
mowi, ze jest prawiczkiem, ma 27lat wpadki na pewno sie obawia, ale, gdyby chciał tego mocno, to chyba bylibyśmy w stanie sie odpowienio zabezpieczyć...

Gość baska778
2 lata i nie dobiera sie do ciebie? OMG. zdecydowanie gdzies jest problem. nawet nastolatek (w sensie 16 :D) by sie dobieral ;) nie mysl na razie o najgorszym. na poczatek rozmowa o antykoncepcji- przychylam sie do tej rady.

Gość baska778
o kurde... 27, prawik, i nie chce tego zmienic... no ladnie. wiesz, moze to tez byc tak, ze jak juz utrzymal te swoja cnote do 25 roku zycia, to potem z kazdym dniem bardziej sie bal, jak to bedzie i w ogole. albo moze ma jakies rozmiary niewyjsciowe, ze tak powiem ;) i sie boi, jak zareagujesz. kto go tam wie...

Gość no to wszystko jasne jest juz
no to jak jest prawiczkiem, to sie stresuje:D glowa do gory, musi sie przelamac, jak mu raz wyjdzie, to sam bedzie za Toba brykal! ale bron boze nie wyzywaj go od gejow i nie rob mu jazd, tylko zachecaj, powiedz, ze chcesz i tyle, seks jest spoko i bedzie OK! tylko nie sluchaj tutaj na kafe "zlotych rad" odnosnie gejostwa, problemow, RZUCANIA GO i dopieprzpania.. jestescie ludzmi przeciez. dacie rade! powodzenia!

Gość asienka1981
.."jeśli współżyjesz to znaczy że jesteś gotowy do bycia rodzicem".. bardzo mądre.. pogadaj z nim, na pewno Ci powie.. jeśli ma jakiś problem to powiedz że moze na Ciebie liczyć i ze mu pomozesz, jeśli go nie pociągasz to znajdź sobie innego.. a jeśli lubi inną płeć to na cholere jest z Tobą.. a najszybciej się boi że Wam nie wyjdzie, że się skompromituje chłopak i go zostawisz.. faceci też mają uczucia i się czegoś boją.. ale rozmowa, rozmowa, rozmowa to podstawa.. pozdrówka..

Gość kolejna gada o wiekuuuu
baska778 i to jest dla mnie kuuuuuurwa dziwne!!!!!!!! co wy macie z tym 25 ROKIEM ZYCIA????? a czemu nie 23 na przyklad? nienormalne to jest W OGOLE!!!

Gość cyyytryyyna
1. rozmowa o antykoncepcji a 2.może wie że nie będzie Twoim pierwszym facetem Ty będziesz jego pierwsza, boi sie porównań? że się nie sprawdzi? gadać, gadać gadać innego wyjścia nie ma, postaraj się żeby był bardziej pewny siebie.

Gość bbieba
ufff ulżyło mi:) już nie wiedziałam o co może chodzić.. dzięki wszystkim za pomoc;)

Gość asienka1981
..a z drugiej strony.. cholera, chłop 27 lat i nigdy nie był z kobietą.. i zwiazek na odległość..? a masz pewność że nie ma tam nikogo? moze ma i nie chce Cie ranić.. bo w Twoim przypadku to pierwsze podejrzenie.. że tak powiem, w dzisiejszych czasach juz co drugi 15-latek ma za sobą pierwszy seks.. a 27-latek to dziwna sytuacja..

Gość baska778
asienka1981, ladnie napisalas. :D ps. no co ja poradze, ze miedzy innymi homoseksualizm mi przyszedl dlo glowy? to taka sama milosc jak kazda inna, no nie? tylko wtedy byloby nie w porzadku wobec autorki. tyle.

Gość baska778
kolejna gada o wiekuuuu matematyka, maj dir. matematyka. autorka pisze, ze sa razem 2 lata, a koles ma 27. latwo wiec obliczyc, ze w momencie spotkania mial 25, tak? :O

Gość baska778
asienka1981, sama prawda - ze w dzisiejszych czasach... bla bla bla... ale popatrz tez z drugiej strony. w tych wspomnianych dzisiejszych czasach, jesli nie "udalo" ci sie stracic cnoty do 27 r.z. to moze byc wrecz jakis kompleks, nie?

Gość bbiieba
z tego co mowil, to wcześniej nie był w żadnym poważnym związku, a to, że kogoś ma "tam" jest w jego przypadku bardzo mało prawdopodobne..

Gość cyyytryyyna
co z tego że w tym wieku prawiczek? wiek nie ma nic do rzeczy, po prostu wcześniej nie spotkał żadnej z którą chciałby to zrobić a jak spotkał to sie wystraszył że nie da rady i ma stresa, a w sumie to dobrze o nim świadczy bo znaczy że mu zależy na autorce, nie ma się co doszukiwać związku między wiekiem i momentem inicjacji seksualnej, każdy ma wolny wybór

Gość ejnodobra
a może on po prostu chce dotrzymac do slubu tylko wstydzi się albo boi do tego przyznac...

Gość asienka1981
baska778.. racja.. ja straciłam w wieku 21 :P a zrobiłam to czułam sie najstarsza dziewica świata.. i gdybym mogła cofnąć czas to na pewno bym tego nie zrobiła i czekałabym aż do momentu poznania "tego właściewego" - mego męża (jakieś półtora roku później).. ale wtedy sie czułam ..hmm, conajmniej źle..

Gość baska778
cyyytryyyna nie piernicz ;) im czlowiek starszy, tym wiekszy to dla niego stres - ze jeszcze nigdy tego nie robil, jak to bedzie wygladac i tak dalej. ze juz nie wspomne o tym, ze bbieba miala (?) wczesniej partnerow seksualnych, a on jest swiezynka. ja bym sie nie doszukiwala tego, ze mu zalezy na autorce tylko dlatego, ze z nia NIE sypia. wrecz wydaje mi sie to dosc dziwne, bo zdrowi mlodzi ludzie po prostu chca uprawiac seks (chociaz czasem tego nie robia), a on zdaje sie (z opisow wnosze) zachowywac, jakby go ta sfera zycia nie bardzo interesowala. moze cos nadinterpretuje, nie bijcie. mam takiego znajomego, ktoremu tez lada dzien stuknie 27 i nadal nosi wianek. malo tego, nie ma nikogo, chociaz chcialby. cos tam probowal z dziewczynami, ale sie nie sklejalo, bo ten moj kolega to troche dupa jest ;) ale generalnie nic mu nie brakuje, jest b. sympatyczny i calkiem atrakcyjny, ja z nim lubie spedzac czas. i jak sobie wyobraze go w tej sytuacji (to znaczy - seksic sie czy nie), to widze, ze tez bylby to dla niego stres, ale chyba jednak przemoglby te lęki szybciej niz w 2 lata ;)

Gość mój znajomy był prawiczkiem
do 26 r.ż. bo: 1. był pod ogromnym wpływem starszej siostry i mamy, które traktowały go jak małe dziecko: przekonały go, że imprezy i dziewczyny nie są dla niego :o 2. był strasznie nieśmiały i nieogarnięty...

Gość baska778
o to to! "niesmialy i nieogarniety" :D ten moj kumpel to tez wlasnie troche nieogarniety jest i taki czasem hmmm... za malo samca alfa w nim na podrywanie takich lasek, jakie mu sie podobaja ;)

Gość mój znajomy był prawiczkiem
Niestety to nieogarnięcie zostało mu do dziś... Jak patrzę na jego relacje z dziewczynami (bo przecież nie z kobietami, nie związał się jeszcze ze starszą niż 23 lata, a sam ma 30...) to widzę, że jest świetnym materiałem na pantoflarza :o A która wytrzyma z takim na dłuższą metę?

Gość cyyytryyyna
baska 778 ale ja właśnie mówiłam że przez to że jeszcze tego nie zrobił jest zestresowany i nie inicjuje zbliżenia, boi się że nie da rady, ale to nic złego że jest prawiczkiem, trzeba tylko popracować nad jego pewnością siebie

Gość Anq25
pokaż fotę i skąd jest to zaraz popytam w moich kręgach czy aby nie jest stałym bywalcem serwisów dla homo.....