Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IVON22

wkładasz krążek - okres znika

Polecane posty

Witam Kobietki. Jestem w trakcie stosowaniu NuvaRing (pierwszy tydzień). Jak uważacie czy to właściwe, że kiedy założyłam nuvaring mój okres po upływie dnia się skończył? Krążek działa? Jestem zabezpieczona? Bardzo proszę o poradę i informacje o waszych doświadczeniach. DZIĘKUJĘ !!

Gość badri
Z pierwszym krazkie tak sie moze zdarzyc, ja tez mialam podobnie. Zabezpieczona jestes, jesli wszystko dobrze zrobilas, to juz od pierwszego dnia. Mi sie zdarzyl seksik juz drugiego i bylo ok. Pozdrawiam

Gość Anka94857
No właśnie też się tym martwiłam, ale trochę mnie uspokoiłyscie. Mi okres się nie skończył, bo zostały jakieś takie brązowe plamienienia, ale troche byłam zdziwiona o co chodzi.

Gość ManiaAnia
Ja też niestety plamię,już drugi miesiąc. W przerwie miesiączki nie miałam w ogóle. Nie wiem czy to normalne, ale jeszcze przeczekam... tylko to krwawienie zimą jest dość uciążliwe.

Gość a co to za wynalazek
ten krążek? jak to ma powodować skrócenie okresu do 1 dnia to ja nie chcę, bo w czasie okresu czuję się bardziej kobieco.

Gość badri
To juz chyba zalezy jak u kogo. Dziewczyny wlasnie pisza ze im wydluzyl do miesiaca, wiec jak lubisz... ;)

Gość badri
A co do mnie to plamilam niemal 3 pierwsze miesiace, z przerwami co prawda, ale tak wyszlo. Potem wszystko sie uspokoilo..to tak ku pokrzepieniu.

Gość BabyAngel
Kazda kobieta inaczej reaguje na hormony, wiec niekoniecznie powoduje skrocenie okresu. CIekawa czy to post kobiety czy mezczyzny, ale jak kobiety, to wspolczuje nieswiadomsoci...

Gość to już nie lepiej
skoro zawodowo dajecie duupy i boicie się ciąży i czy krwawienia, poddać się sterylizacji? Unikniecie w ten sposób raka piersi, macicy i kuurewskiej śmierci. No cóż na ciemnotę jednak nie ma siły,ale niebawem ciemnota zostanie wyeliminowana drogą naturalnej selekcji.

Gość Nie tak bardzo....
Permanentny brak miesiączki, zatem brak ciąż może być powodem zaburzeń nie tylko somatycznych ale i psychicznych, więc sterylizacja nie rozwiązuje problemu. Rodzenie dzieci jest koniecznością biologiczną by normalnie i zdrowo żyć. Typowy przykład cnotliwych zakonnic, ponoć dostają " szajby". Może któraś z sióstr się wypowie, czy to prawda.