Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8009port

Boje sie mojego snu

Polecane posty

Gość 8009port

Snila mi sie dzis moja niezyjaca babcia ktora..na wpol siedziala na wpollezala na lozku i rozmawiala zmoja mama...(babcia jest matka mojej mamy) a calej rozmowie przysluchiwala sie matka mojego chlopakja.. co mam o tym myslec?boje sie tego snu poniewaz zmarle osoby nie wroza chyba niczego dobrego

Gość pomódl się za babcie
zmów pacierz i nie analizuj...

Gość 8009port
raz snil mi sie zmarly dziadek i okazalo sie ze moj wujek zmarl...

Gość no more rabbits
Mnie się często śnią zmarli, czasem się boje bo moja mama tez jest zdania ze to na nieszczęscie. Z drugistrny gdyby każdy sen ze zmarłym zwiastowała śmierć kogoś vliskiego, nie maiłabym już bliskich ani znajomych od lat. Bywa że snią mi się kilka razy w tygodniu, ostatnio nawet śnił mi się kolega z dzieciństwa o ktrym nie pomyśłałam od ładnych paru lat...

Gość gdy mi sie snił dziadek
nastepnego dnia wpadłam w poślizg samochodem - myślę, że to sny ostrzegawcze

Gość to jest bardzo prosta odp
Ona przysniła sie Tobie chce od Ciebie modlitwy lub nawet zamówienia za nia msze Gregoriańskie Tzn Ona jeszcze niestety nie jest w niebie i szuka pomocy wsród tych których kochała tu na ziemi:))) Nie wszystkie duszyczki mają taką dyspenze od Boga tzn nie moga przyjsc na sen swojej rodzinie Zamów za nia msze pomódl sie i da Ci spokój i bedzie bardzo wdzieczna:)))

Gość kasiar90
Moze poprostu chciala zebys sie za nia pomodlila lub czasem wspomnial1!!! NApewno osoba ktora kochasz nie wrozy nic zlego!!!:D Mi sie kiedys tez snila babcia:) Modle sie za nia i teraz jak mi sie sni to zawsze ze mna rozmawia lub cos milego:)

Gość kasiar90
Lub poprostu idz na jej grob sie pomodlic...nie dlugo jest swieto zmarlych:(:( Chce o sobie przypomniec;/

Gość lloollaa
Slub pewnie uzgadnialy :D Bardziej powaznie, podobno bliskie osoby zmarle snia sie aby dac nam jakas rade, pomoc w problemie. Tutaj masz forum na ktorym ludzie staraja sie interpretowac sny innych: http://www.sny.net.pl/