Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Bo to już napawdę 8 miesiąc... Zapraszam wszystkich...

Polecane posty

Gość keroppi
najbardziej denerwują mnie też powiedzenia, tyle osób przeżyło ty też dasz radę - wiem,ale mimo tego boję się bardzo. powiedzcie mi kiedy należy się udać do szpitala, w sensie kiedy poczuje regularne skurcze ale co ile minut??ponoc na początku należy być normalnie w domku. Konie super - lubie te zwierzęta, jendakże zawsze się ich troszkę bałam, może ze względów na rozmiar...ja pamiętam z dzieciństwa takie u cioci -na wsi.pamiętam jak wujek batme uderzał by szybciej biegła,a ja w ryk...ze konika bije.

no .... wogole nie wiem jak to bedzie jak przyjda pierwsze skurcze itd. itp. jak przebiegnie poród , czy nic sie nie stanie... ach :( i jeszcze najgorszy jest ten ból... moja siostra mowiła ze rodzila 14 godzin i miala takie bóle, ze szok. :( i tak mnie wystraszyla, że sie teraz cholernie boję- podkreslam, że to moje pierwsze dziecko...

dziewczyny ja czekam na 5-dziecko :) niby wszystko wiem 3porody naturalne ostatnia cc i tak boje sie jak cholera..przezywam to jakbym była pierwszy raz w ciazy ;P i uwierzcie najlepeij było jak szlam na pierwszy porod...byłam zielona i nie wiedzialam co mnie czeka.. teraz decyduje sie na znieczulenie a jak wyjdzie to zobacze..

Gość Kto pyta nie błądzi...
Ja również jestem w pierwszej ciąży, a nie mam kogo się poradzić...Czuję, że jak już się "to wszystko" zacznie to nie będę wiedziała co mam zrobić, zapomnę wziąć czegoś do szpitala,hehe.

Ja rozmawiam z moim maleństwem. Najczęściej jak się dużo wierci i denerwuje mamusię:D

Ja Ci nie poradzę, nigdy nie miałam konia:) Nawet nie wiem jakie imiona najczęściej posiadają.

ja mam juz taki duzy brzuch, ze trudnośc sprawia mi nawet glupie zawiazanie butow! :) ale jak pomysle o tej malej kruszynce pod serduchem, to mysle ze warto sie poswiecic . i wiecznie mam jakies zachcianki :D np. teraz zjadlabym truskawki, a za 10 minut bede chciala lody waniliowe... :) ;)

Pewnie gdy już źrebak przyjdzie na świat imię samo Ci przyjdzie do głowy.Może będzie miał charakterystyczny wygląd albo charakter.

Ja już nie mam zachcianek, za to na początku ciąży ogromne:)

No... Może tak :) klacz ma na imię Hermiona , wiec źrebak bedzie musial sie nazywac na "H" :) jak bedzie ogierek- to go nazwe ,moze Huragan, a jak klaczka - to Hestia ;)

Gość o ranyyyyyyyyyyyyyyyyy
marakuja, jak to mozliwe, ze schudlas i jestes w 27 tygodniu????

Gość ewewe
Czarny rumak Stara zes baba a jaka infantylna... Tragedia I te imiona dla corki... Wspolczuje jej

wez spadaj mam ladne, fajne wyselekcjonowane imiona po raz a po dwa nie jestem "stara baba" tak jak to ty okreslilas tylko mam dopiero 24 lata ;/

Gość keroppi
Bardzo ładne imiona, powiem szczerze ze jak czasem czyta się cafe to normalnie dziwię się ska u ludzi tyle jakiegoś jadu.... Niektórzy wchodzą tylko by dopiec....czytałam jakies fora odnośnie karmienia piersią, dziewczyna nie chciala karmic piersią i jak na nią inne wsiadły to masakra:( ja mam wizytę u lekarza 30 października.... i znów poogłądam moje MAleństwo....może wtedy wypytam lekarza o wszystko. Właśnie czy macie swoje połóżne? czy uczęszczacie do szkoły rodzenia??? oraz czy wykonujecie jakieś ćwiczenia??

Gość keroppi
podnoszę dla chętnych