Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za oknem pada

A ja jestem PANNA i wszystki chłopy uciekaja

Polecane posty

Gość Za oknem pada
Kuzwa tylko ze to przestaje byc juz smieszne bo ciagle jestem samaaaaaaaaaa 😭

a znak stopu też przeleciałaś ? :D Pomarańczowy Skurwysyn-> dobrze pozostawię , wskazówki owe będą brązowe i zapachowe :p 🖐️ veni, vidi, vydupczyłem :classic_cool:🖐️

Gość wielbicielka Piotrusia
strzelce nie są wcale złe! to dobre znaczki :) skorpiony zaś agresywne,baranki-skomplikowane i uparte a koziorożce-nijakie :o ...a rybek nie lubię :)

Gość Rrrybka
moja teściowa jest panna. ciezko z nia wytrzymac. jej byly maz jest ryba, nie mogli sie dogadac. ja kiedys bylam z chlopakiem z pod znaku panny. bylismy ze soba jakies 3 lata. ogolnie piekny, madry nawet najmadrzejszy, wszystkie na niego leca, nigdy sie nie myli. tesciowa to samo tylko dopiec potrafi, najmadrzejsza jest, ciagle rady wziete z kosmosu. nie wiem jaka ty jestes ale jezeli uwazasz sie za piekna i atrakcyjna, masz takie duze powodzenie, tylko twoje zdanie sie liczy i nigdy go nie zmieniasz, nie sluchasz innych i ciagle udzielasz "bezcennych" porad to sie nie dziwie:)

Gość Chopok
może za głośno pierdzisz

Gość peter pan
zapewne odstrasza ich twoje wiesniackie slownictwo

Gość wielbicielka Piotrusia
ooo taaak udzielanie "bezcennych" rad to Panny potrafią doskonale,ale juz na swoim podwórku nie potrafią posprzątać !

Gość deska sedesowa
po jaki chuj przyznajesz się że jesteś sama i nikt cie nie chce/ i to jeszcze na tym forum. Zły adres wybrałaś kobito. Zjedzą cię zaraz ich obraźliwe komentarze i będzie ci jeszcze gorzej.

Gość tez Panna
a na mnie leca jak glupie, a po slubie stalam sie jeszcze bardziej atrakcyjna dla co poniektorych :-P mam kolezanke tez Panne i tez na nia leca. obie mamy po 28 lat. facet panna to ma dopiero przewalone, ja ich niecierpie. jeden ojciec, drugi kolega. porazka

Gość tez Panna
nie mam czasu czytac topiku bo juz sie zwijam do domu ale polecam panow koziorozcow - swietnie sie z nimi dogaduje. dowod - 2 chlopakow z czego jeden maz. z cala reszta znajomych spod tego znaku tez mam swietny kontakt. nie polecam panien, wodnikow, wag a juz najbardziej lwow

Gość do Rrrybki
kochana, moja tesciowa - Wodnik i mamusia - Waga tez idealnie pasuja do opisu twojej tesciowej. powinni wymyslec 13 znak zodiaku - TESCIOWA :-D