Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermenehildzia

ile wynosi zasiłek rodzinny

Polecane posty

Gość hermenehildzi
zmieniły sie kwoty zasiłków rodzinnych na dzieci ile jest na dzicko do lat 6 i na dziecko do lat 18

od 1 listopada 2009: 68zł - na dziecko do lat 5 91zł - na dziecko wieku od 5 do 18lat 98zł - na dziecko od 18 do 24roku życia (uczące się) pozdrawiam

Gość hermenehildzia
bardzo dziękuję tylko szkoda że bede musiała to oddac przez jakas głupia suke która mi wypłaciła nienalezne swiadczenie za wychowawczy urlop a teraz musze to oddac ale jestem zła co za bajzel w tych swiadczeniach tam maja

współczuje :( , moja koleżanka też ma przesrane, bo przez dwa lata jej były mąż ciągnął za granicą rodzinne na ich dziecko (dziecko jest przy matce) a ona brała rodzinne w polsce...teraz karzą jej zwrócić to co pobierała przez dwa lata.

Gość do cristall...
chyba jedyna opcja bylaby gdyby kolezanka napisala pismo do zagranicznego ,,socjalu,, ktory wyplaca tam ex mezowi to rodzinne,z prosba o wstrzymanie,lub wysylanie jej jako matce tych naleznosci na konto,musi byc jakas opcja,nie moze byc sytuacji ze on sobie to bierze a ona z dzieckiem zostaja z niczym,jesli to Irlandia ,moge podac adres,gdzie trzeba to napisac.