Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

plamienie, co sie dzieje, plisss

Polecane posty

Gość qqqrka.

mam pytanie, pomozcie prosze i powiedzcie co sie dzieje. Biore jasminelle, gdzies w srodku opakowania bylam chora i mialam begunke kilka razy, zdarzalo sie ze zaraz po wzieciu tabletki. Oczywiscie nie wspolzylam wtedy, tylko raz bylo ale z dodatkowa prezerwatywa. Wspolzyalam tez bez gumy do konca 2 dni przed choroba.Teraz od kilku dni dostalam plamien, a wczoraj skonczylam opakowanie. Czy te plamienia sa normalne??NIgdy nie plamilam.... co myslicie, pomozcie prosze.

Gość qqqrka.
czy to dlatego bo tabletki nie calkiem mogly sie wchlonac po biegunce???? Czy to normalne???

Gość qqqrka.
czy to kuzwa plamienie inplantacyjne, bardzo sie boje. Okres mam dostac jakos w poniedzialek, co myslicie pomocie plissss

cześć.. strasznie się stresuje boo wczoraj wieczorem dostałam brązowego plamienia.. nie jest dosyc obfite. 4 dni temu kochałam się z chlopakiem.. ale musze powiedziec ze strasznie dbamy o higiene( myjemy ręce po grze wstepnej strasznie uwazamy przy niej.. przes stposunkiem on myje penisa zanim zalozy prezerwatywe a pozniej ja jeszcze oplukuje) więc tak na chłopksi rozum zajscie w ciaże hmm praktycznie nie mozliwe. dodam że miesiączkuje od 4 lat ii to bardzo nieregularnie ( jednego miesiace dostalam 4 pozniej 14 nastepnie 17 a pozniej 27) co może oznaczać te plamienie?? czekam właśnie na okres ii strasznie się boje:(:(:((nie byłam jescze ani razu u ginekologa.. wiem wiem brak odpowiedzialnosci itd. ale jak nie dostane okresu to ide do tego lekarza nie ma bata!!:) prosze o odpowiedz!!:)

Gość mówię powaznie
qqqrka. - to może byc przez chorobę. Poczekaj na okres. Idź później do ginekologa. Ja też miałam przy yasminelle plamienia i dostałam tabletki (nazwy nie pamiętam) oraz miałam usg czy wszystko ok w środku. monia2207 - nawet jak dostaniesz to IDŹ kobieto do ginekologa! Nieregularny cykl to wystarczający powód (chyba że masz 16 lat to może być nieregularny ale ja i tak bym poszła). Dojrzałaś do seksu a wstydzisz sie chodzić do lekarza? :o Plamienie może być przed okresem ale może sygnalizować jakieś dolegliwości np. nadżerkę. Może ona byc niegroźna ale może też prowadzić do bezpłodności.