Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek1982

Jak reagowa na niemiłe komentarze dotyczące wysokiego wzrostu?

Polecane posty

Gość kwiatek1982
z tym pluciem na łeb:)dobre heh:)

wiesz co,tak szczeze mowiac to wolalabym miec 180 niz 160 :) wysoka dziewczyna moze byc modelka,niska nie ma szans ;)

A dla kogo to Twoje 178 to WYSOKI wzrost?;) chyba dla kurdupli l;) Sama mam 170 ( w szpilkalch 180 ) i nikt mi tego nie wypomina;) No chyba,że jesteś dziewczyną i masz 15 lat - wtedy uśmiechaj się szeroko, szczególnie do starszych ( już wyrośnietych ) chłopaków :D i nie przejmuj się:)

Gość kwiatek1982
moze przejde do konkretów otoz ja nie mam z moim wzrostem problemu ale nie znosze kiedy ktos mnie obraza w sensie -"takie wiezeje nie maja dobrze w zyciu":(i najgorsze jest to ze mowi to do mnie mała,gruba i naprawde nieatrakcyjna osoba:(co ja mam jej powiedziec a najgorsze jest to ze jest siostra mojego męża:(i tesciowa jest w niej zakochana.To naprawde jest nie do zniesienia:(pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kwiatek1982
cieszę się ze piszecie:)

Zacytuję: "otoz ja nie mam z moim wzrostem problemu " I tego się trzymaj :) A teściowa może mieć "lepszą" i "gorszą" synową bez względu na ich wzrost i nic na to nie poradzisz . Życie ;)

Gość kwiatek1982
ok mam 27 lat ale to nie znaczy ze takie teksty mnie nie bola:(

Gość niech Ci rozwinie temat
pytaj ja dlaczego jak odpowie to znowu dlaczego itp to ją zbije z tropu,uśmiechaj sie przy tym cynicznie i powiedz,ze widzisz za to więcej i masz szersze horyzonty niż małe stworzenia z racji tego,że są malutkie!

Sorki nie skumałam dobrze pokrewieństwa :D Poczytaj coś o asertywności, przytulaj się często do męża ( mam nadzieję,że wyższego do Ciebie ;) ) i pomyśl,że gdybyś nosiła okulary/była gruba/miała rude włosy /krzywe zęby / utykała itp też byś się nasłuchała ;) OLEJ to :)

Gość kwiatek1982
wiec poradzcie mi jak mam grubasowi dopiec?

ok mam 27 lat ale to nie znaczy ze takie teksty mnie nie bola Tzn że Twój wysoki ( dala mnie średnio :p ) wzrost jest Twoim kompleksem?! Pomyśl DLACZEGO niska, gruba i nieatrakcyjna szwagierka tak Ci tym wzrostem dowala? Może dlatego, że to JEJ kompleks? ;) A teściowej zakochanej w swoijej córce nie wiń...chyba,że walka o uwagę/miłość teściowej toczy się między tobą a jej córką..dla mnie bez sensu.

Rozumiem,że jesteś na nią zła, rozumiem, że sprawia Ci przykrośc...ale na pewno chcesz z nią walczyć na słowa i komentarze? W oczach teściowej i tak przegrasz....;) Dla siebie też nic nie ugrasz.... Może kiedy następnym razem powie coś o twoim wysokim ( średnio :p ) wzroście zapytaj wprost o co jej chodzi? Albo powiedz że lubisz swój wzrost ( i talię )i uśmiechnij się słodko ;) Sposobem kobietko a nie złością...sposobem :)

Gość ach modelką być...
>wiesz co,tak szczeze mowiac to wolalabym miec 180 niz 160 wysoka dziewczyna moze byc modelka,niska nie ma szans No tak... A jak ktoś nie może być modelką to przegrał życie... Żeby być modelką nie wystarczy wysoki wzrost. Trzeba jeszcze mieć urodę. A niskie mogą zostać fotomodelkami. Tylko po co? Są ciekawsze sposoby na życie niż modelling. Ale puste niunie tego nie rozumieją;-)

Gość no może może
duzy zawsze małemu moze napluć na łeb a mały dużemu nasrać na buty🖐️

Gość kwiatek1982
a jak zaloze obcasy to tesciowa i ta maszkara a tobie to juz centymetrow nie wystarczy?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no kurde jestem kobieta w koncu!czy nie mam prawa do 6 cm obcasow?

Gość kwiatek1982
oczywiscie nie reaguje w chamski sposob na jej docinki bo jest mi jej szkoda ze jest tak nietaktowna ale jak człowiek słyszy takie teksty to naprawde jest niefajnie.

Gość niezłe zadufanie w sobie
ale bredenieeeee.... tobie się naprawdę wydaje że każda kobieta marzy o tym, żeby mieć 180 cm wzrostu? To tak a propos stwierdzenia ni z gruszki ni z pietruszki, że szwagierka ma kompleks z powodu wzrostu. Nie mieści ci się w wysoko położonej główce, że nie każdemu podoba się to samo i że kobieta niska lub średniego wzrostu może dobrze się z nim czuć i ogólnie podobają się jej kobiety właśnie niższe? Jesteś aż tak zarozumiała i myślisz, że to, co tobie się podoba jest automatycznie obowiązyjącym kanonem piękna?

Żeby komus dopiec trzeba odgrzebać w sobie trochę bezczelności. Więc ją odgrzeb i nie lituj się nad kimś, kto odreagowywuje sobie na Tobie swoje kompleksy. Z doświadczenia wiem, że nic tak dobrze nie robi, jak dopiec komuś w jego stylu. Jakoś dziwnie wtedy ta osoba zaczyna nas szanować.

Gość aleo
wysokie kobiety sa dla mnie aseksualne

Gość kwiatek1982
nie obrazaj mnie ok?ja nie jestem zarozumiala poprostu mam problem z kims kto mnie nieakceptuje i tyle mi niskie kobiety nie przeszkadzaja i nikogo nie obrazam i uwazam ze ona nie powinna ciagle napominac na temat tego ze jestem wysoka bo nie robie jej tym krzywdy.

Ignoruj ją, w końcu przestanie. To, że teściowa ją uwielbia to w sumie nic dziwnego, w końcu to jej córka i ona zawsze będzie lepsza niż synowa.