Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkaciotka

GINEKOLOG LEGNICA LUB LUBIN

Polecane posty

Gość plotkaciotka

Czy moze mi ktoś polecić ginekologa z Lubina lub Legnicy,który należycie poprowadził mi ciążę?Nie ukrywam,ze miłoby było jakby pracował w lubińsim lub legnickim szpitalu.

Gość Nowacki na Bema przyjmuje

Gość plotkaciotka
Wolę rodzić w szpitalu!Nie chcę w Feminie!

Gość plotkaciotka
podnoszę:)

polecam dr Dajnowską przyjmuje w medicuse na Leśnej. Jest ok, mozna z n pogadac na luzie i nie wydziwia jak niektórzy lekarze. A Femine tez odradzam, w szpitalu na Bema jest naprawde fajnie.

Gość plotkaciotka
dzięki :) a dr Dajnowska to taka młoda osoba co kiedyś przyjmowała na wyszyńskiego??? A czy ona teraz przyjmuje na Bema?

Ja osobiscie polecam Dr Kołpe. Przyjmuje na Armii Krajowej w Lubmedzie. Dr Dajnowska- przepisalam sie od niej w polowie ciazy, bo na poczatku docinala mi, ze jestem nieodpowiedzialna i za mloda na ciaze, a pozniej ciagle powtarzala o platnych usg. Dr Kołpa jest solidnym lekarzem. Z czystym sercem moge go polecic :)

Gość plotkaciotka
Dianka a to pani dr czy pan dr?Ja do lubmedu należę do dr Rożek ale na wyszyńskiego.Hmmm ...a w tym Lubmedzie na Armii Krajowej jest porządne USG.I czy długo się czeka na wizytę...na NFZ Dziękuję za odpowiedź:)

To jest mezczyzna okolo 40stki. Usg ma zwykle 2d, alemiobil w ciazy usg 3d! za darmo, kwestia tylko dojechaniado szpitala w Legnicy, bo tam je robi. BYlam z partnerem, nie bylo problemu :) A na wizyte jak jestes w ciazy nie rejestrujesz sie, przychodzisz po prostu z karta ciazy, pytasz ktora Pani jest ostatnia, idziesz do poloznej pozniej lekarza,czeka sie tylko w poczekalni jak ktos jest przed Toba. :) Lekarz zawsze solidnie wytlumaczy, jest delikatny i mily.

Gość plotkaciotka
Dianka dziękuję!!! Bardzo dziękuję!!! A na Bema nie przyjmuje?Wogóle w szpitalu nie przyjmuje?Chętnie mówi jaka płeć dziecka? Takie durne pytania ale chcę wiedzieć wszystko! Zachęciłaś mnie!Dziękuję!

:) ciesze sie :) Chyba w szpitalu nie przyjmuje, ale o plci mowi otwarciejesli sobie zyczysz :) Jak bylam na usg z chlopakiem w 32tc chcialam wszystko widziec, najpierw mala pomierzyl, posprawdzal a pozniej film pokazowy pare minut :) Pokazywal kazdy paluszek, raczke, buzie, opisywal narzady wewnetrzne oraz rodne ;)

Gość plotkaciotka
Dianka znalazłam w necie,żę pan dr Łukasz Kołpa przyjmuje jako asystent w legnickim szpitalu!Ojej!To by mi baaardzo odpowiadało1Diękuję pięknie jeszcze raz i pozdraiwam!

Gość Dr. Kołpe polecam
Swietny lekarz, uratował mi dziecko

Gość Kasia123456
Witam, mam pytanie czy ktoś się orientuje ile trzeba zapłacić za wizytę u dr P. Kowalika lub Czeszejko-Sochackiej z Legnicy?

Gość jestem pacjentka Kowalika
i za wizyte bierze 120 zl. Czeszejko-Sochacka tak samo.

Gość kasia123456
dziękuję za szubką odpowiedź, jestem w ciąży i szukam lekarza prowadzącego, interesuje mnie czy dr Kowalik towarzyszy przy porodach swoich pacjentek. a i jeszcze jedna sprawa, dzwoniłam dzisiaj cały dzień do tego doktora i nikt nie odbierał:(

Gość jestem pacjentka Kowalika
dr przyjmuje w poniedzialki i czwartki i wtedy zadzwon. Przy moim porodzie byl, ale ja mialam cc, a to inna inszosc. Ogolnie jestem bardzo zadowolona z prowadzenia przez niego mojej ciazy.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp

ja chodze do bogusława wiesiołka.. on jest albo było ordynatorem na bema:) nie narzekam wszysko dobrze wytlumaczy.. przyjmuje prywatnie w ścinawie ...

Witam, a czy ktos polecic może naprawdę fachowca w dziedzinie ginekologi, jestem po 2 poronieniach :(

Gość jeżeli po poronieniach
to tylko DR Robert Nowacki. Sama miałam problemy i dziś jestem już mamą :) polecam. obecnie ma swoją prywatną klinikę a porody odbiera w szpitalu na Bema

Gość MONISIA1989
Są jakieś mamusie które będą rodzić w tym roku w legnicy ? Ja mam termin na 13 pażdziernik.

Gość htdry
dziewczynki temat stary więc nie wiem czy aktualny. Jakiego lekarza polecacie na problemy hormonalne z zajsciem w ciążę? Lubin lub Legnica. Pomocy.

Gość htdry
Nikt nie odpowiedział, ale już trafiłam na idealnego lekarza. JEśli Lubin to TYLKO dr Nowacki. Cudowny lekarz, delikatny i kompetentny. Brak słow idealł pod kazdym względem, wszystko na najwyzszym poziomie!!!!! Byłam poelcam i podpisuje sie obiema rekami i nogami. Dr Nowacki CUD!!!

Gość ja tez polecam Nowackiego
fajny facet mniam :) no i ten jego spokóóóóóój szok ma facet cierpliwość