Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkaciotka

GINEKOLOG LEGNICA LUB LUBIN

Polecane posty

Gość szom.kolsa
myślę, że lepiej podjechać do wrocławia do dr świdraka

Jeśli chodzi o lekarza o panią Dajnowską to nie polecam , jest niemiła, i prawie co wizytę przypomina jak to jej źle z pacjentkami ciężarnymi, bo tyle czasu zajmują. Normalnie szok. Najlepiej gdyby ciężarne do niej nie przychodziły- właśnie takie odniosłam wrażenie po jej słowach. Pierwszą ciąże poprowadziła ok bo po drugiej wizycie powiedziałąm jej co myślę, a teraz chyba znowu trzeba jasno postawić sprawę, bo mam dosyć jej foch.

Gość smyskkk
Jezus... to nie lepiej we Wrocławiu pójść do dr Świdraka?

Gość gość
Również polecam dr Kołpę przeprowadził mi całą ciążę - a nie była stanem błogosławionym ;) Z ust koleżanek same pozytywy płyną też w stronę dr Nowackiego na Bema.

Gość gość
a czy dr Kołpa ma jakieś dyżury w szpitalu na Bema?

Ja polecam Dr Sikorę,przyjmuje na Bema i w OMP na słonecznej,bardzo dobry fachowiec kierujący się dobrem pacjentek,poświeca również odpowiednią ilość czasu,prowadził moje dwie ciąże i jestem naprawdę bardzo zadowolona,polecam :)

Gość Magda44
Polecam Dr Łukasz Kołpa w Lubinie. Świetny fachowiec i człowiek. Lekarz z powołania. Prowadził moją ciążę od początku aż do rozwiązania. Pracuje w szpitalu na Bema. Opiekował się mną od momentu zapisania na oddział i przyjmował poród. Później pojawiał się i upewniał czy wszystko jest w porządku. Dzięki jego obecności na oddziale pobyt tam wspominam bardzo dobrze. Kolejne ewentualne ciąże w moim przypadku tylko i wyłącznie pod jego opieką.

Gość gość
Czy dr Kołpa pracuje w szpitalu na Bema? Nie wiem własnie jak mialby wygladac porod, czy bedzie obecny. Bylam u niego juz kilka razy I chcialabym zeby prowadzil moja ciaze.

Gość gość
Tak, Kołpa pracuje na Bema. Moją ciążę też prowadził. Jak leżałam w szpitalu po porodzi, to przychodził i upewniał się, że wszystko ok. Naprawdę, o tym lekarzu można mówić w samych superlatywach.

Gość gość
Czy doktor Robert Nowacki pracuje jeszcze w Szpitalu Lubin ul Bema??

Gość gość
ja nie polecam nikogo...moja siostra chodzila 3 lata po ginekologach w okolicy lubina-głownie po lubinie, obeszla wszystkich specjalistów i wszyscy lekarze ignorowali objawy -krwAwienia bóle... poszla do poznania okazalo sie ze ma raka w zaawansowanym stopniu-wlasnie przyjmuje chemie...

Gość juska111
Wlasnie czy dr Nowacki przyjmuje na Bema?

Gość gość
Ponieważ w Legnicy mieszkam od niedawna (3 lata) to nie znam tu lekarzy, bo nie choruję, ale ostatnio byłam zmuszona do wizyty u ginekologa z powodu krwawienia , które trwało 3.5 tygodnia. Zależało mi na jak najszybszym terminie, więc pani z rejestracji zapisała mnie do doktora Zasławskiego. Poszłam, zbadał mnie, zrobił bardzo dokładny wywiad, ale, ponieważ podczas normalnego, podstawowego badania nie znalazł niczego, zapisał globulki, po 10 dniach stawiłam się ponownie na wizytę, doktor pobrał materiał do badania cytologicznego oraz wycinek ze śluzówki macicy. Teraz oczekuję na wyniki. Dobre opinie słyszałam o doktorze Makowskim, przyjmuje w Legnicy na Libana (tak się chyba ta ulica nazywa) i wiem, że przyjmuje też w Lubinie, ale nie wiem gdzie.