Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudusia7

Chora zazdrosc...

Polecane posty

Gość sądzę
że rozmowa będzie dobrym rozwiązaniem.

jeżeli jesteś zazdrosna to znaczy że nie ufasz mu do końca. jeżeli masz ku temu powody to porozmawiaj z nim, jeżeli nie to zastanów się nad sobą. ale rozmowa nigdy nie zaszkodzi

Gość raczej polecalabym
rozmowe z psychologiem!

ufac,to ufam,ale jestem o glupoty zazdrosna z czym ciezko jest sie uporac w codziennym zyciu :( A Ty jestes obecnie w zwiazku?

ja jestem w związku, mam męża który pracuje z samymi dziewczynami. nigdy nie byłam o niego zazdrosna. rozmowa z psychologiem moze coś dać jak to ędzie specjalista a nie zbijacz kasy

Gość jesli piszesz o chorobliwej
zazdrosci to raczej sama tego nie pokonasz, to wyniszczy wasz zwiazek!!!!

alonuszka dziekuje CI bardzo za porade:) Wieasz podziwiam Cie! A jesli mozna wiedziec to czym sie zajmuje ze pracuje z samymi dziewczynami??? Zazdroszcze Ci ,nie marnujesz czasu na glupie mysli :(

pracuje w biurze, a tak się składa że same kobiety w referacie ma:) ja od zawsze mu ufałam i wiem ze nie mam powodów do zazdrości. nie wiem co mogeobie poradzić choć bardzo bym chciała. Zawsze zastanawiałam sięco powoduje u ludzi taką chorobliwą zazdrość. często ludzi się kochają a to okropne uczucie niszczy ich związek. nie wiem dlaczego tak jest

Ach dziekuje:) tak niestety jest w moim przypadku:( Zaufanie jest,ale zawsze sa te przeklete mysli wglowie. Super,tylko pozazdroscic:) A mozna wiedziec w jakim jestes wieku? A maz tez nie jest typem zazdrosnika?

ja mam 23 lata. maż 26. zazdrośnikiem nie jest, ale ja też mu nie daje powodów do zazdrości. on jest jak zwykły facet- niby nie zazdrosny tylko czuwa czy nikt się nie kreci;) Żuczę powodzenia i owocnej pracy nad sobą:)