Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudusia7

STARACZKI OD SIERPNIA 2009

Polecane posty

Hej dziewczyny ja sie staram od sierpnia tego roku i jak narazie nic :(\ Moze ktorejs z Was sie udalo???? Czy sa tu jeszcze sierpniowe staraczki, zawsze bedzie razniej :)

ogolnie to juz rok ale wczesniej to bylo jak sie trafi bedzie ok teraz intensywniej

ja też się staram i też nic.Dostałam okres21/22.10 tzn tak mi się wydaje bo mam takie plamienia tylko i nie wiem jak to traktować.mam doła bo myśałam,że teraz to się uda :( Staram się o drugie dziecko.Mam już córę,ma 2 latka,a nie chcę większej różnicy wieku niż 3 lata

Ja staram się o drugie...córa ma 10 lat ale jestem po przejściu nieinwazyjnego raka szyjki macicy, po wycinkach i mogę mieć problemy...a staram sie konkretnie od lipca...

a u mnie to było tak,że o córę starałam się dwa cykle,tzn ten pierwszy to tak różnie było jak będzie to będzie a drugi to już tak konkretnie i się udało. Dlatego się martwię,że teraz nic. I jeszcze ten dziwny okres...

Moja córa to była wpadka:)więc poszło wyjątkowo gładko...:)a teraz nic:( mam testy owulacyjne ale bywa że nie jestem ich pewna mimo wszystko...:(U gina na usg nieraz mi mówią 11 dnia cyklu że jest owu nieraz 17....jeszcze inaczej testy i w ogóle jestem już z tego głupia

ja nie ale dziewczyny na jednym z topikow tu mowily mi zeby zwracac uwage i miezyc temp

Hej dziewczynki :) Napiszcie cos o sobie,skad jestescie ile lat macie,gdzie pracujecie? Troszke bedziemy o sobie wiedzialy:)