Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowierzajcaona

Mam jakis nr..to jego kochanka??

Polecane posty

Gość niedowierzajcaona

Kochane kobietki,liczena wasze rady! Jestesmy malzenstwem,ktore przechodzi kryzys(3 lata po slubie)mamy dziecko. On ostatnio znika na cale dnie,nie uprawiamy sexu od X czasu,wieczne klotnir.. teraz maz spi,ja siedze przy kopmie i dzwoni jego tel..odebralam z mysla,ze to jego kumpel..a to byla jakas laska!jak mnie uslyszala to sie rozlaczyla..co mam myslec?? Ja ewidentnie czuje zdrade..miala juz takie przeczucie kilka tygodni temu.

Gość ojejku 27
niefajna sprawa..Ja rowniez jestem trzy lata po slubie,rowniez mamy dzieciatko,ale nie mam takich akcji..Zreszta,jesli chodzi o facetow,a zwlaszcza mojego meza to jestem bardzo impulsywna..Nie doradze Ci co robic..Probuje sama postawic sie w Twojej sytuacji..Jedyne co przychodzi mi na mysl to albo porozmawiac z nim-chyba ze poza tym telefonem nie masz zadnych powazniejszych podejrzen-albo przeprowadzic male sledztwo.Kurcze,Dawaj znac na biezaco co robisz..trzymam kciuki!

Gość ojejku 27
Wlasnie doczytalam teraz twoj post do konca..Znika na cale dnie,nie uprawiacie seksu..Ups..To niepokojace..Ale tak czy siak porozmawiaj z nim.Moze intuicja kobieca cos Ci podpowie...

Gość ja pierdacze
ja bym sobie zapisała ten nr nic mezowi nie mowila ze go podejrzewam o cos ale bym powiedziala ze ktos dzwonil w nocy i to byla jakas pomylka a potem bym obserwowala,przeglądał telefon dyskretnie itd a i zadzwonila z zastrzeżonego nr zeby sprawdzic czy odbierze kobieta

Gość jbkfn A
ojejku - następna plotkara ciekawa atrakcji z cudzego życia:D a ty autorko próbuj rozwiązać problem w realu bo jest on realny uważasz ze ludzie na kafe zrobią to za ciebie ? znają twego męża ? sama nie znasz go , a tutaj oczekujesz cudu

Może po prostu pomyliła nr.... Jeśli uważasz. Masz przeczucie, że Twój mąż ma kochankę to sprawdz do dyskretnie a jemu nic nie mów póki co, bo normalne, że się wyprze.. Hm facet który ma coś do ukrycia to chowa telefon.... a on nie schował, więc myślę, że odrazu mu chaje robić to nie ma sensu... Ja bym po obserwowała Hm w ogóle na nowo wznieciła ogień w małżenstwie....!! Spróbować naprawić relacje, na kusić na seksik.. Być może czuje się zaniedbany, być może więcej czasu poświęcasz dziecku teraz, a on czuje sie zaniedbany...

Gość ojejku 27
do jbkfn A sama prowokujesz do tego,by nazwac cie glupia fladra! Nie mialam zamiaru nikogo tu obrazac,ale ja rowniez obrazac sie nie dam..To,ze prosze autorke,by dawala znac jakie sa postepy,biorac na poprawke,ze ja jej rowniez cos poradzilam nie oznacza,ze jestem PLOTKARA.Skad wiesz czy w moim kregu rowniez podobna sytuacja nie miala miejsca?A skoro sama weszlas w ten temat to chyba o sobie piszesz.. Poza tym jesli nie podoba ci sie cokolwiek z tego,co autorce doradzam to sie rozpedz!Nie do ciebie adresowalam moja poprzednia wypowiedz..A autorka moze podziewkoac wlasnie takim osoba jak ta jbkfn A za to,ze skutecznie zniecheca do udzielania JAKICHKOLWIEK rad na tym forum.Czesc.

Gość ojejku 27
Przepraszam...Zamiast "osoba" mialo byc "osobom"...Chochlik sie wdarl:)))

Gość ta cala jbkfn A
to chyba jakas zadymiara....uj cie obchodzi co kto pisze do zalozycielki..ona jak nie chce niech nie odpowiada,ale tobie g.wno do tego..albo doradzaj albo idz stad

Gość Zinnka
Nieuprawianie seksu, klotnie....tak wlasnie zaczyna sie rozpad zwiazku. Troche to jednak za szybko u waz poszlo, 3 lata to strasznie malo.....Powiedz, wzieliscie slub ze wzgledu na ciaze, czy naprawde sie kochaliscie i nic was do slubu nie zmuszalo? Dla faceta to wazne. Co do tego telefonu....nic nie mow mezowi. Poobserwuj, co robi z komorka, czy pilnuje, czy nie. To wazne.

Poprostu jak wstanie to zapytaj go co to był za numer, a jezeli jesteście małżeństwem, to nie powinien mieć przed tobą tajemnic. Jeżeli zobaczysz oburzenie na jego twarzy, lub się wścieknie, że odebrałaś jego telefon, to znaczy, ze coś ukrywa. Znam to...