Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

plamienia po anty, czy mozliwa ciaza pomozcie

Polecane posty

Gość qqqrka.

mam pytanie, pomozcie prosze i powiedzcie co sie dzieje. Zakladalam ten temat na antykoncepcji ale nie otrzymalam odpowiedzi. Biore jasminelle, gdzies w srodku opakowania bylam chora i mialam begunke kilka razy, zdarzalo sie ze zaraz po wzieciu tabletki jej dostalam. . Oczywiscie nie wspolzylam wtedy, tylko raz bylo ale z dodatkowa prezerwatywa. Wspolzyalam tez bez gumy do konca 2 dni przed choroba.Teraz od kilku dni dostalam plamien, a przedwczoraj skonczylam opakowanie. Czy te plamienia sa normalne??NIgdy nie plamilam.... co myslicie, pomozcie prosze. Dodam ze jak dostalam biegunke to raz sie zdarzylo ze dostalam ja jakos 15 min po tabletce, a nie wzielam nastepnej. Czy moge byc w ciazy??? Czy to plamienie to jest inplantacyjne( czy jakos tak) czy po prostu efekt uboczny nie wchloniecia sie tabletki?? W czasie i po chorobie nie wspolzylam juz bez zabezpiecenia dodatkowego.... prosze, co powiecie?? Trzeciego dziecka nie planujemy :(

Gość qqqrka.
ech... widze ze jestem sama z problemem :(

ja biore sylvie 20 i jakos na koncówce opakowania mam brazowe plamienie i dlatego zmienia tabsy bo mnie to denerwuje

Gość qqqrka.
ale mi sie to pierwszy raz zdarzylo. Slyszalam ze jesli sa plamienia to nalezy zmienic tabsy ale ja nigdy nie mialam. Czy mozliwa ciaza jest?

Gość qqqrka.
kurde, strasznie sie boje, nie wytrzymalam i powiedzialam o moich obawach mezowi, teraz on tez ma zmartwienie....