Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zdezorientowana

30 lat i ...

Polecane posty

Mamy z mężem po ok 30 lat. 3 lata jesteśmy po ślubie. Seks nie był nigdy problemem. Często brałam Mu do ust. Po jakimś czasie przestało mi to sprawiać przyjemność. Teraz mąż mówi, że jak Mu nie wezmę to nie może się odpowiednio podniecić, że seks już nie jest taki sam. Czy to jest normalne, że mając 30 lat już ma problemy ze wzwodem i nie jest już taki twardy jak kiedyś? Czy już do końca naszego życia seksualnego będę usiała brać do ust?

no i własnie, tu lezy problem.. Ja myslę, ze nigdy nie sprawiało Ci to przyjemności, ze robiłaś to bo.. on chciał, bo on lubi, by jemu sprawic przyjemnosc? Było to dla Ciebie swoistym obowiązkiem. Mylę sie? Chyba nie? A teraz juz kilka lat po slubie już Ci sie nie chce, nie musisz? Własnie- tak to jest jak ludzie nie dobiorą sie wzajemnie.. Ale, coz- nie pisze by jakoś Cie osądzac. Moze sprobuj w zabezpieczeniu- on bedzie miał takie same doznania, a Ty bedziesz lizac prezerwatywe, nie mając stycznosci bezposredniej z jego czlonkiem. Bo mysle ze tu jest problem, poniewaz nie bedziesz czuła jego wydzielin, nie bedzie Cie to brzydzic.

Może nie wyraziłam się jasno w poprzedniej wypowiedzi. Pytałam, czy to normalne, że w wieku 30 lat nie jest już taki twardy, potrzebuje dodatkowych podniet. Wg mnie 30 lt to nie tak dużo i nie powinno być problemów ze wzwodem.

moze wkradla sie nuda i potrzebuje "dodatkowego" bodzca,zeby sie podniecic (?) Czasami male urozmaicenie potrafi zdzialac cuda i postawic na bacznosc "zolnierza" :D moze zaloz cos seksownego,zaskocz go czyms czego nie robilas do tej pory,a zobaczysz,ze efekt przerosnie Twoje oczekiwania :D :D

nie , nie powinno byc problemow ale , ja Ci probuje wytłumaczyc jak to działa Na swoim przykładzie- majac 13 lat wystarczylao by chłopak dotknął mojej dłoni- a juz miałam gesią skorkę. Z wiekiem potzrebowałam coraz to nowszych bodzcow, silniejszych by tę skorkę mieć.. Rozumiesz? Przyzwyczaiłaś meża do robienia loda, wiec nie podnieca go juz trzymanie za rączki. Dlatego jestem za tym by na samym poczatku nie robic nic wbrew sobie, tylko po to by zadowolic męża.

Gość drente
ja mam 35 lat i stoi mi jak slup bez problemow zadnych.Jak chcesz moge go zastapic ;-)

Gość a mozeeee ee
z Toba cos nie tak moze juz go nie podniecasz: 🖐️

Gość drente
nawet z facetami mam udany sex ;)