Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocet

roventa czy remington? prostownica

Polecane posty

Gość ocet

witam.ktora firme wolicie?/posiadacie.jestescie zadowolone? wiem ze temat prostownic na pewno byl,ale prosze o porade,bardzo dziekuje :)

Gość Deniatka
jak prostownica to tylko Remington'a. Sama jej używam i jest niezawodna :)http://www.electro.pl/produkt-REMINGTON_Prostownica_S2013_2B_NOTATNIK_magnetyczny_GRATIS-50905,184.html o taką mam. Szybko się nagrzewa i nie pali włosów :) Kiedyś kupiłam jakąś byle jaką na targu i nie polecam robić takich rzeczy, zniszczyłam sobie włosy :/ pozdrawiam

Ja też mam Remingtona. Jest bardzo fajna. szybko się nagrzewa, prostuje bardzo dobrze, włosy są naprawdę ładnie błyszczące i gładkie. Moja kosztowała ok 130zł, więc drogie też nie są. Z Roventą nie miałam do czynienia powiem szczerze, ale Remington - super. Polecam.

Ja też używam prostownicy Remingtona i uważam że jest super:)! Przerobiłam kilka różnych modeli różnych firm w swoim życiu ale z ostatniej jestem szczególnie zadowolona - na prawdę dobrze wyprostowane włosy, nie puszą się, przy czym wyglądają równocześnie zdrowo i ładnie. Mogę ją szczerze polecić, tym bardziej, że cena nie jest szczególnie wysoka.

No proszę jakiego masz męża zaradnego:) Ty się nie mogłaś zdecydować to on podjął decyzję i przynajmniej jak coś będzie nie tak to masz na kogo winę zrzucić. Myślę, że będziesz zadowolona. Ja mam teraz prostownicę Remingtona, bo z tego co słyszałam to ta firma robi bardzo dobry sprzęt do stylizacji włosów i uważam, że jest super, wcześniej miałam Wigo, które wszyscy mi polecali i bardzo szybko się zniszczyła.

No proszę jakiego masz męża zaradnego:) Ty się nie mogłaś zdecydować to on podjął decyzję i przynajmniej jak coś będzie nie tak to masz na kogo winę zrzucić. Myślę, że będziesz zadowolona. Ja mam teraz prostownicę Remingtona, bo z tego co słyszałam to ta firma robi bardzo dobry sprzęt do stylizacji włosów i uważam, że jest super, wcześniej miałam Wigo, które wszyscy mi polecali i bardzo szybko się zniszczyła.

Z tego co widzę, to chyba wszystkie firmy na "R" produkują niezłe akcesoria fryzjerskie :) Mi wczoraj z 1komp przysłali prostownicę Romixa, pierwsze próby przeszła pozytywnie, mam nadzieję, że nasza współpraca będzie tak układała się do końca ;)

Wg mnie Remington jest najlepszy. Ja mam Babylissa, kumpela Roventę, a współlokatorka jakiegoś Philipsa chyba. Mama moja ma Remington i przyćmiewa wszystkie pozostałe. Najlepiej grzeje, nie niszczy włosów, ma przeważnie duże, wygodne blaszki. Z moich doświadczeń wynika, że ta firma sprawuje się najlepiej. Zresztą zdaje się, że Remington chyba specjalizuje się w prostownicach...czy się mylę?