Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia82

wysokie obcasy przy wzroscie 176 i wyzej?

Polecane posty

Czemu nie. Chyba, że jeździsz autobusami. Smyranie przez te rączki do trzymania u góry gwarantowane... :P

Zdecydowanie tak! Jak jeszcze cieplo było widziałam niesamowitą laskę na ulicy. Wszyscy, doslownie wszyscy się za nia oglądali. Wyglądala jak superbohaterka z amerykańskich komiksów! Sama z siebie miała coś pewnie po 190, do tego szpile, krótka sukienka, ale skromna, minimalistyczna, granatowa. I dłuuuugasne dredy związane wysoko. No normalnie ŁAŁ!!!

Gość kicia82
a ja mam 178 i 6 cm obcasy myslicie ze bedzie ok?:)

Gość mogą być każde
poniżej 10 cm, bo 10 i 12 to lekka przesada by była :D

Gość kicia82
tez tak mysle ale sa osoby ktore twierdza ze najlepiej wogole nie nosic wysokich obcasow!!!!!!!!!!!!!!!!to co my wysokie dziewczyny nie mamy prawa czuc sie kobieco?!!!!!!!!!!!!!!!l

Dziewczyny. Ale czym Wy się martwicie? Że będziecie wyższe niż większość ludzi na ulicy? I cóż w tym złego?! Jedynym powodem dla którego kobiety nie powinny nosić szpilek, jest nieumiejętność chodzenia w nich :] Dlatego ja niestety raczej nigdy nie założę butów na gigantycznej szpili, ktore mi się marzą....

Gość no to kapcie
można założyć, kobieco w 100 % :)

Gość maritinee
ja mam 180 i uwielbiam obcasy. Teraz jak jest zimno, ciągle chodzę w botkach na obcasach, ale takich normalnych- i mi jest wygodnie, i nikt mi nie powie, że nie umiem na nich chodzić :D Widok dziewczyny, która naprawdę się męczy w swoich butach jest dość zabawny. Więc wzrost tu nie ma nic do rzeczy, ale umiejętność chodzenia, lub po prostu dobranie wysokości obcasów- to już się liczy.

Gość malutkaaaaaaaaa
a ja wam zazdroszcze ze umiecie chodzic w takich butach i sa dla was wygodne :P ja jestem niska i czasami chcialabym poczuc sie wyzsza,ale gdybym wyszla w takich szpilkach to na mur beton wrocilabym z pokancerowanym ryjem do domu :P wiec trudno ;) moge tylko podziwiac te ktore umieja chodzic z gracja w szpilkach ;)