Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykaaa

czy w czasie przerwy 7 dniowej

Polecane posty

Gość eurydykaaa

po wystapieniu krwawienia z odstawienia nadal powinno mnie lekko kuc -jajnik, bolec glowa i ogolnie dziwnie sie czuc? czy mogę podejrzewac, ze zaszłam w ciąże? wieczorem miałam tak jakby nadmuchane podbrzusze... poradzcie, bo na forum antykoncepcji to tylko dra sie a nikt nie chce pomoc, dziekuje")

Gość wzdęcia w czasie
okresu są normalne. Jeśli to pierwsze opakowanie to objawy są normalne.

Gość wsadż sobie jakiegoś
zdrowego kutasa do cipy, powinno przejść

Gość onaaa88
jestescie debilami , ktos chce uslyszec normalna odp, sam sobie wsadz . albo na gejury.pl zapraszam gnido

jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to idź do apteki po test ciażowy. zrób rano i już będziesz wiedziała. niestety na pyatnie czy jesteś w ciąży nikt ci nie odpowie bo nikt tego nie wie.

Gość eurydykaaa
test robilam na poczatku krwawienia ale byl negatywny, chyba bylo za wczesniej, bo jakies 2 tyg od tego zdarzenia z pierwsza biegunka (wystapila w 2 tyg) a 2 kolejne w 3 wiec nie wiem

Gość eurydykaaa
teraz poszlam do wc siku i mam na majtkach brazawa wydzieline ale nie gesta,, to oznaka poczatków ciazy, czy reakcja organizmu na pigulki ?

Gość brak mi słów
robiłaś test ciążowy podczas okresu i pytasz czy jesteś w ciąży ? nie wiem co mam odpisać, moze jedynie to że jak nie znasz fizjologii to może nie powinnaś brać się za seks bo jesteś za mało inteligentna by się rozmnażać.... poczytaj ulotkę tabsów, przygotuj listę pytań do gina, może następnym razem czegoś się nauczysz

Gość brak mi słów
czy fakt że macica po okresie się oczyszcza i masz brazową wydzielinę jest aż tak zaskakujący ? a niby jaki kolor wg Ciebie ma zakrzepła krew pomieszona ze sluzem ?

Gość eurydykaaa
jezu, to nie jest krew pomieszanan, to jest brązowe plamienie takiego nigdy nie miałam;/ nie ejstem siksa a inteligentna jestem, tlyko teraz panikuje wiec prosze o zrozumienie i nie potrzebuje krytyki tylko rady, tak trudno pomoc?

Gość brak mi słów
no więc piszę że czasem okres kończy się nagle bez plamienia i brudzenia taką wydzieliną a czasem zamiast krwawień przez jakis czas plami się na brązowo jak mam Ci to bardziej wytłumaczyć ? plamieniami mogłabyś sie martwić gdyby występowały w środku cyklu wtedy mogłyby sugerować stany zapalne, nadżerkę, mięśniaki itp

Gość brak mi słów
"nie ejstem siksa a inteligentna jestem" czyżby ?! jakoś z Twocih wypowiedzi to nie wynika: robisz test ciążowy podczas miesiaczki, dziwią Cię plamienia podczas okresu i jeszcze podejrzewasz ciążę mimo że brałaś tabletki anty

Gość eurydykaaa
czytanie ze zrozumieniem mialam biegunki w czasie brania tabsow ! dlayego si emartwie idioto

To skoro miałaś biegunkę to dlaczego się dodatkowo nie zabezpieczyłaś ? Chyba jednak nie jesteś inteligentna jak Ci się wydaje...