Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja846

zimny drań kontra uczciwy nieśmiały

Polecane posty

Gość Anastazja846

Dlaczego tak się dzieje, że zawsze taki zimny drań ma kobietę, którą później wykorzysta i porzuci a nieśmiały, dobry facet nadal jest sam? Zastanawia mnie ten wątek, chociaż sama jestem kobietą. Dlaczego my kobiety dajemy się nabrac na sztuczki takich facetów?;/ dlaczego jakoś nie zauwżamy tych dobrych? :(

Moze dlatego ze niesmialy nie ma takiej sily przebicia.Nie umie sie dobrze zaprezentowac,pokazac swoich mocnych stron przez co duzo traci.Pozatym wielu kobietom niesmialy pewnie kojarzy sie z oferma ktora nie umie sobie poradzic w zyciu,a taki pewny siebie dran z kims kto wie czego chce.Juz nie wspomne o tym ze pewny siebie cwaniaczek wie co dziala na kobiety i umie to wykorzystac.Jak dziewczyna jest troche madrzejsza to sie nie da tak latwo nabrac ;)

Gość baron niezalogowany
przesadzasz, nie wszystkie kobiety są aż tak naiwne ale rzecz opiera się na tym, że tzw zimny drań ma wyostrzone te cechy, które czynią atrakcyjnym w sensie relacji zmysłowych, więc musi się podobać uczciwy nieśmiały często jest nieśmiały aż do absurdu i staje się w oczach kobiet ciapą i trudno się dziwić występują stany pośrednie np: trochę drański ale kulturalny

Gość Anastazja846
dokładnie, kobiety dają się nabrać na sztuczki takich drani ;/ uhhh. Ja właśnie się dałam, chociaż w porę się zorientowałam, żałuję tylko że odrzuciłam nieśmiałego:( Jak to wykryć w nieśmiałym, że mu się podobamy?