Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allani

robic czy nie robic?????

Polecane posty

Gość allani

dziewczyny kupiłam test i sie zastanawiam czy go robic. Strasznie mnie korci ale jeszcze do spodziewanego okresu mam jakies 4-5 dni i troche mam cykora ze wyjdzie negatywny a tak bym chciala. No dylemta zaczekac czy nie.....

Robić. Powinien już wyjść. testy wykrywają 7 dniową ciąże, więc powinien wykryć. Jak nie wyjdzie to będziesz czekała do okresu i najwyżej powtórzysz po terminie. Jak cię "korci" to zrób. Jak doczekasz te 4 dni to poczekaj :) Powodzenia.

Gość allani
kupilam test quic vue (podobno dobry) ale chyba wytrzymam do jutra rana:)))

no do jutra to polecam wytrzymać bo przed terminem miesiączki najlepiej robić test z porannego moczu. jest wtedy największe stężenie hcg

Gość allani
pewno, wytrzymam!!!! a nuz sie uda i bede musial sie uzbroic w cierpliwosc na 9 m-cy:)))

Gość htty
Lepiej zrobnić test po dniu spodziewanej miesiączki...jeśli przed datą @ wyjdzie test pozytywny, a potem dostaniesz okres...to będzie ci przykro, że być może byłaś w ciąży i poroniłaś...

Moim zdaniem warto jeszcze te 4-5 dni poczekać, bo często testy wychodzą przed terminem miesiaczki ujemne mimo,że ciąża już jest, tylko po prostu jeszcze młoda i HCG zbyt niskie aby ją wykryć. Szkoda stresu i pieniędzy na kolejny test.