Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena2412

mam wrazenie ,ze tesciowa mnie nie słucha tez macie taki problem?

Polecane posty

Gość masz rację...
twoje teściowa mnie też nie słucha

Gość lena2412
nie masz teściowej bo jesteś stara i brzydka :classic_cool:

Gość polllllllllllllllllllllla
ja swoja j dawno olałam i mam ja w d#######e okazała sie mamusi synunia i nic do siebie nie dopuszcza......pozatym jest wredna z Gemby i ma mase mimicznych zmarszczek kloło ust z tego jak wredna ;p

Gość lena2412
a moja wlasnie z tym mnie wkurza,ze najpierw pyta mnie o cos a za chwile jakbym byla powietrzem i jak jej odpowiadam to mi przerywa bo akurat mowi cos do coruni albo cos w telewizji zobaczy i musi skomentowac.Jak ona mnie wkurwia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość lena2412
i nie wiem czy wtedy mam przerwac i nie powtarzac zeby do niej dotarło?ze sie troche chamsko zachowuje?

Gość lena2412
z cikawosci to kiedys z okna wypadnie bo albo ktos w bloku jej albo sasiednim sie chajta to ona musi widziec albo kowalska ma nowego chlopaka albo syn kogos tam ma dziewczyne i sie zareczyl!!!!!!!!!!!!no ludzie pojebało ja?kurwa nie zna ludzi a musi wszystko wiedziec!!!!!!!!!!!

Gość lena2412
Madusia18 jak myslisz dac jej do zrozumienia ze mnie to denerwuje ze ja do niej mowie a ona mi przerywa ?

Gość lena2412
moj mąż chyba tego nie widzi bo jest chyba do tego przyzwyczajony albo zwyczajnie nie wie ze mozna inaczej a wiesz nie chce sprawiac mu przykrosci i mowic ze tak odbieram jego matke,bo ja bym sie troche nieswojo czuła:(

Gość lena2412
a dlatego ma mnie słuchac bo skoro mi zadaje pytanie to chyba po to zeby usłyszec odpowiedz prawda?wiec nie piernicz mi tu o tym ze to nie moje dziecko!

Gość lena2412
zreszta tak wszystkich by skrytykowala ta jest chuda ta gruba ta ma krzywy nos ale tego ze jej corunia jest gryba i nieatrakcyjna to juz nie widzi no sory jak tak mozna?corunia ma 160 cm a wazy 100 kilo!!!!!!!!!!!i co jest super laska?

Gość lena2412
najłatwiej oceniac jak nie jest sie w takiej sytuacji i tu nie o to chodzi ze jej nie lubie tylko poprostu ja zostalam inaczej wychowana jak ktos mowi to slucham i tyle.Poza tym nie obgaduje ludzi, nie mowie zle o kims kogo nie znam poprostu przebywam w jej towarzystwie i pewne rzeczy sa dla mnie nie do przyjecia bo jak mozna powiedziec ze dziewczyna jest jakas pokrzywiona a tu sie okazuje ze miala powazny wypadek i dlatego tak chodzi podalam jeden z przykladow jej szybkiego reagowania na wyglad innych:(