Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pysia2009

NIE LUBIE SEKSU... czemu??

Polecane posty

Gość Pysia2009

Czesc. Wiec sprawa jest taka... Mam chlopaka ktorego bardzo kocham i wiem ze on czuje to samo... problem w tym ze on najchetniej kochalby sie ze mna przynajmniej 2 razy dziennie,,, a ja nie lubie seksu... nigdy nie mam na to ochoty i wcale sie nie podniecam ani nie nakrecam... chyba nigdy nie mialam orgazmu... no dobra bylo mi czasem dobrze ale tak normalnie to nie byl orgazm... wiec o co chodzi?? czasem zmuszam sie zeby sie kochac bo jest mi go szkoda... i nie chodzi o niego bo jest naprawde cudowny kazda inna laska marzylaby zeby sie z nim kochac... wiec co jest ze mna nie tak?? A i druga sprawa... Ostatnio jak sie kochalismy to zeby sie bardziej podniec w momencie gdy spuscil mi sie na brzuszek to wsadzil ta sperme z brzuszka do "mnie" palcami... nie duzo troszeczke ale czy to moglo doprowadzic do zaplodnienia... bo ja nie chce miec jeszcze dziecka...

Gość oj pysia pysia
dużo masz problemów, dużo zakladasz topikow, masz duzo czasu...nudzi ci sie..pa pozdr

Gość aaaksksksks
jestes dziwna, radze ci sie udac do seksualoga..

Gość bamfffffffff
sprobuj seksu z kobieta moze jestes lesbijka?

Gość yyyyyyyyyyyyy
wydaje mi sie ze masz jakis uraz... byc moze dlatego nie lubisz seksu. a co do twojej drugiego zapytania to mysle ze w ten sposob napewno nie zajdziesz w ciaze wiec mozecie sie tak bawic jezeli was to bardziej podnieca. pozdr

Gość to moze ja
napisze ;) ile masz lat??? mlde dziewczyny czesto tak maja a to dlatego ze dopiero z czasem ucza sie swojego ciala, i osiagaja orgazm , polubisz sex cos napewno sprawia ci przyjemnosc? popros partnera zeby wlasnie to robil tak jak lubisz

Gość vvvvv
to jesteś unikatem , bo u nas to już 14=15 latki dostają orgazmu

Gość to moze ja
bzdura uwazaj na to wkladanie spermy do srodka!! w ciaze nie jest tak latwo zajsc ale najlatwiej zachodzi ten kto nie chce

Gość Pysia2009
mi tez sie wydaje ze nic sie nie dzieje jesli tak robi... jak go to bardzien nakreca to czemu nie? myslicie ze mozna zajsc przez to? nawet jesli tylko palce sa mokre i nie docieraja gleboko?? a co do seksu to bardzo chcialabym czuc z tego przyjemnosc... co mam zrobic??