Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makijaż - nauka makijażu

Nauka makijażu

Polecane posty

Gość Makijaż - nauka makijażu

Zapraszam wszystkie Panie które: - chciałyby nauczyć się profesjonalnego makijażu, - chciałyby wiedzieć jaka kolorystyka makijażu jest dla nich odpowiednia, - chciałyby wiedzieć jakich kosmetyków powinny używać; - jak się malować by podkreślić atuty swojej urody.. Zapraszam na INDYWIDUALNĄ NAUKĘ MAKIJAŻU. Plan warsztatów: - rola pielęgnacji - aplikacja podkładu - rodzaje korektorów - rola pudru - makijaż oka ( dobrany do kształtu oka i typu kolorystycznego) - modelowanie twarzy - aplikacja różu - makijaż ust ( zmniejszający oraz powiększający usta) Indywidualne podejście do każdej klientki. Podpowiem jak wykonać odpowiedni makijaż, by podkreślił nasze atuty, odmłodził, czy dodał powagi... nauka w zakresie odpowiedniego doboru kosmetyków, odpowiednich metod i technik makijażu, doboru kolorów, teoria różnych rodzajów makijażu, triki makijażowe. Więcej szczegółów na stronie:http://www.akademiametamorfoz.pl Kontakt: info@akademiametamorfoz.pl UWAGA: do końca grudnia cena promocyjna!

Gość salatkagrecka8
HEJKA KOBITKI, mam do sprzedania TANIO całkiem nowe: 1. błyszczyk bezbarwny Rimmel 2. błyszczyk L'Oreal Glam Shine nr 810 [rożowo-złoty z drobinkami diamentowymi] 3. cienie do powiek Lancome pustynna róża wszystkie kosmetyki są oryginalne,pochodzą z Nowego Yorku. zainteresowanych proszę o kontakt: salatkagrecka8@o2.pl mam konto na allegro rownież , tak że można sprawdzić wiarygodność. Pozdrawiam!:)

Nauka makijażu - wszystko fajnie, w sumie takie "prywatne" lekcje są dobre dla osób, które sztuki makijażu chciałyby się nauczyć tak tylko dla siebie, żeby umieć się pomalować samej w domu. Ale jak ktoś chciałby wykonywać makijaże modelkom i być wizażystą to chyba trzeba już kończyć profesjonalne kursy i szkolenia, takie jak oferują na przykład w centrum szkoleniowym Pro Activ w Warszawie (zresztą organizują oni kursy na terenie całej Polski)

Gość Nalia00
Ja wolę spotkanie oko w oko z nauczycielem :D Byłam własnie kilka dni temu na pierwszym spotkaniu z kursu wizażu w Beauty Box. Jestem pod dużym wrażeniem. Już na pierwszy zajęciach wiele nas nauczono :)