Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie rosołek z kur wielu

Co zrobić aby facet NIGDY nas nie zdradził? RADY !

Polecane posty

Jak w temacie...jaka waszym zdaniem musiałaby byc wasza kobieta abyscie nie mysleli,marzyli,oglądali sie a w końcu zdradzili swa kobiete...?podajcie jej cechy charakteru i wyglądu zewnetrznego...ogolnie wszystko co moze byc przydatne w chwili zwatpienia naszej "drugiej połówki" ;)

czyli reasumując nie da sie zrobic nic tak?! i waszym zdaniem nie ma kobiety ktora nie mogłaby sie znudzic po np. 5 latach zwiazku?!

Gość jest sposob
sprawdzilam wielokrotnie, nie tylko ja zreszta. Musisz byc tak wredna i tak go zlewac, zeby nigdy nie byl ciebie pewny. Wtedy na pewno nie bedzie mial ochote na zdrade. Jezeli bedziesz dobra, mila, kochana i przewidywalna, i nie daj boze bedziesz wokol niego latac, zdrade i kopa w du.pe masz zapewnione.

jak by dla mnie baba była wredna i mnie zlewała to tymbardziej bym sie pierdolił po kątach żeby wrednej suce na złośc zrobić. Metody nie ma i nie będzie chyba że kutasa mu utniesz

Gość Chopok
każda się kiedyś znudzi ile można oglądać te same cycki ??

Gość być może że
właśnie ta ostatnia rada w pewnych sytuacjach poskutkuje, ale tak naprawdę, to nie ma takiej możliwości, żeby w określonych okolicznościach nie zdradził, zwłaszcza jak minie kilka latek od pierwszych uniesień i wejdzie rutyna, chyba że chłop ma charakter jak stal... ale to już od Ciebie nie zależy ;-)

Gość PięknaJakModelka
jak i tego samego huja a z wrednoscia to prawda ;) sprawdzone

Gość Dorinka30
zafunduj Mu non stop adrenalinkę to sie nie znudzi :)

Facet może Cie kochać do końca życia i możesz do konca życia byc dla niego najpiękniejsza. Ale to nie znaczy że nie pierdolnie na boku innej - nawet brzydszej od Ciebie. Poprostu u nas nie ma znaku równości miedzy seksem a miłością. Seks to przyjemna czynność. I niekoniecznie trzeba ją robic tylko i wyłącznie z żoną . Na kręgle mozna tez iść z koleżanka i nie trzeba jej z tej okazji kochać

Gość i w mordę mu
i nożem! :-P

kurcze bo ja własnie lubie byc mila dla swojego faceta, choc nie powiem czasami jestem tez wredna. ot zalezy od sytuacji, nie mniej jednak czasami nachodza mnie takie mysli ze moj facet bylby w stanie mnie zdradzic, choc o ironio ! wmawia mi ze jestem ta jedyna i kocha mnie nad zycie...majac jednak za soba pare nieudanych zwiazkow wole byc ostrozna , nie chcialabym tez aby mnie zdradzil bo zalezy mi na nim cholernie i kocham go nad zycie...

Gość chyba nie ma zlotego srodka
niestety :O

Gość No właśnie Diable
I nie ma też równości między seksem z mężem a miłością do kochanka :-P Seks z mężem trzeba, a kochanka się po prostu kocha, jak sama nazwa wskazuje!

Własnie a propo seksu...co wy mężczyźni lubicie najbardziej jezeli chodzi o sprawy łozkowe, co sprawia wam najwieksza przyjemnosc???

Gość Dorinka30
na Twoje pytanie nie ma jednoznaczej odpowiedzi, to zależy od mentalności ... są tacy co zdradzają i to robią i też tacy którzy tylko o tym myślą a nie robią :) a zdarzają się też perełki wierne :)

diabeł wcielony---- nie mamy oboje ze swoim facetem mozliwosci bycia razem kilka razy w tygodniu, ma taka prace i juz. ale nie o to w tym temacie chodzi...zadałam pytanie, mógłby ktorys z Panów odpowiedziec?

perełki wierne hmm... szczerze powiedziawszy chciałabym aby moj facet okazał sie ową perełką...póki co nie jestem w 100 % ze mnie nigdy nie zdradzi, choc nie ukrywam ze boje sie tego jak diabli...

Odpowiedziałem Ci. Nie ma sprawdzonej metody. Tak było od wieków i tak bedzie!!! Do kazdego trzeba podejść indywidualnie i szablonów nie szukaj bo to za przeproszeniem chuj da. Wiem tylko, że jak zaczniesz o tym myśleć i będziesz próbowała dmuchać na zimne to napewno sie rozleci

Gość nie zmusisz go do niczego
To siedzi w nim i tylko od niego zależy, a Ty co najwyżej możesz nie prowokować, ale nikt Ci nie da gwarancji, że jak się będziesz starać, to się uda

Aha i nie próbuj być dla niego wredna czy oschła bo wtedy to napewno znajdzie sie taka co go przytuli i wysłucha. Bądx soba i nie kombinuj bo sie połapie że cos jest nie tak

Gość Dorinka30
ale po co w ogóle o tym myślisz? :) ... zdradzi, nie zdradzi, z takim podejściem to będziesz wszędzie szukała aż w końcu znajdziesz jakiegoś haka, może prawdziwego a może wymyślonego? Ja bym na Twoim miejscu się tym nie zadręczała...

ja po prostu za duzo w swym zyciu przezyłam, za duzo razy trafiłam na facetów ktorzy bawili sie mna i nie chce przezywac tej samej sytuacji po raz "nasty"...szczegolnie teraz gdy wiem ze z moim facetem chciałabym spedzic reszte zycia, wiem ze nie ma idealnego srodka na udany zwiazek ale z drugiej strony ....eh