Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie rosołek z kur wielu

Co zrobić aby facet NIGDY nas nie zdradził? RADY !

Polecane posty

Gość dgfer
ja bym nigdy nie zdraddził . Predzej bym odszedł jakby cos mi sie nie podobało .

Dorinka30 wiesz te moje "chore" mysli wynkaja chyba z tego , ze bardzo kocham swojego mezczyzne i zycia sobie bez niego nie wyobrazam,poza tym on jest cholernie przystojny, inteligentny, pracowity, z poczuciem humoru ehhh prawie facet idealny... i nie ma co ukrywac , inne kobiety lgną do niego...dodatkowym minusem jest to ze dzieli nas odległość, spora odległość...pewnie dlatego zadreczam sie tym wszystkim...dodam ze gdy jestesmy razem ,gdy sie spotykamy jest bajecznie (oczywiscie zdarzaja sie tez kłótnie) ale po kilku dniach nam przechodzi i znowu jest błogo.

natomiast gdy ja jestem tu a on "tam" mam odczucie, ze jest cos nie tak, ze cos sie swieci...te jego oschle smsy, bez wyrazu ktore kiedys byle pełne wyznan, uczuc...spotykamy sie i znowu jest sielsko...ehhh

Dla mnie wystarczy, ze byłaby to kobieta w moim typie. Podobałby mi się (oryginalna uroda i wcale nie musi być super), byłaby fajna - lubiłbym z nią przebywać, rozmawiać, wygłupiać się i chodzić naa imprezy. Dbałaby o siebie i byla dobra w łóżku. To wszystko. Po prostu, jakby mi kobieta odpowiadała i bym ja kochał, była by świetną ptzyjaciółką i kochanką, to nigdy nie miałbym potrzeby szukać tego u innej.

ogólnie zawsze szczerze ze soba rozmawiamy, czasami gdy tak jak teraz zadreczaja mnie takie mysli pytam go czy miedzy nami wszystko ok, czy chciałby abym w sobie cos zmieniła, w swym charakterze badz wygladzie on natomiast odpowiada ze kocha mnie taka jaka jestem, ze nie chce zadnych zmian. o seksie tez szczerze rozmawiamy, pytam czy jest cos co chciałby abym robiła lepiej, czy ma jakies fantazje itd...ale mowi ze jest mu ze mna jak w niebie, ze jestem fantastyczna w tym co robie,jak go pieszcze itd...tak czy inaczej boje sie...

Gość czy się boisz czy nie
to i tak nie ma żadnego znaczenia, co najwyżej możesz tym baniem sama sprowokować sytuację, że będzie się chciał sprawdzić z inną

VB --->mój facet twierdzi ze gdy jest ze mna, gdy ze mna przebywa czuje sie jak w siodmym niebie, ze jest mu ze mna fantastycznie, swietnie sie dogadujemy, potrafimy rozmawiac o wszystkim i o niczym, potrafimy wygłupiac sie jak dzieci ale i byc powaznymi gdy sytuacja tego wymaga, co do seksu tak jak juz napisałam wczesniej ponoc nie ma zadnych ale...bo niby jest mu ze mna bosko...tak mówi bynajmniej...potrafimy sie swietnie uzupełniać ...dbamy o siebie ...ale moze jest jednak cos co moglabym robic lepie, co moglabym w sobie zmienic,on mowi ze nic bo kocha mnie taka jaka jestem, ale jak wiadomo nikt nie jest idealny...

jest tutaj ktos?

Gość rób mu laske
codziennie rano....nigdy mu się nie znudzi

byłabyś spokojna gdyby ktoś Ci teraz powiedział że facet nie zdradził Cię na 100%? czy po takim zapewnieniu po kilku dniach zastanawiałabyś się czy już (w trakcie tych kilku dni) jednak Cię zdradził?

Gość raaadyyyy
bądz atrakcyjna nie tylko fizycznie , ale tez intelektualnie i towarzysko , na tyle, zeby zawsze sie czul troche zazdrosny i musial o ciebie zabiegac, troche tajemnicza, nie zameczaj go gadaniem,nie czepiaj sie pierduł, chwal go!!!!, kokietuj, miej poczucie humoru, nie odmawiaj seksu, badz tolerancyjna ( zakazany owoc bardziej smakuje), nie pilnuj go i nie sprawdzaj.

do rady ---> nie wiem gdzie takie kobiety istnieją! mamy lepsze i gorsze dni i jak wszystkie potrzebujemy zapewnień, jeśli Twój facet jest w pracy i nie pisze Ci czułych smsów to jest zrozumiałe, po pracy mógłby się postarać i nie widzę problemu dlaczego nie miałabyś mu o tym powiedzieć?

Gość raaadyyyy
i jeszcze - miec na tyle dobra samoocene i wypelnione wlasnymi sprawami zycie , zeby nie zastanawiac sie nad tym - zdradza, czy nie - raczej przyjmowac z gory ,ze nie zdradza, zwlaszcza, jesli nie wygląda na to. Cieszyc sie zyciem, a nie szukać na siłę problemów.

robie obciaganko mojemu facetowi co rano, a itak sie oglada za innymi pizdami

tą radę też popieram, czasami nie warto się zadręczać i raczej mów mu otwarcie czego Ci brakuje, wtedy On będzie mówił to Tobie i nie będziesz musiała się zastanawiać czy czegoś nie zauważyłaś, czy źle o niego dbasz i takie tam babskie glupotki :)

Gość zdradz go pierwsza
przynajmniej bedzie remis, jak on to zrobi. Bo pewnie zrobi, jak juz mu tak w du.pe wlazisz. Nikt tego nie lubi i taka osobe olewa.

podnosze;)

Gość klementyna ze szczecina
Do facetów którzy tutaj sie dumnie wypowiadaja, że nie ma na to sposobu, gdyż nie mozna patrzeć dluzszy czas na jedne cycki: Wiedzcie moi mili, że to również działa w drugą stronę! Jezeli myślicie, że wasz kutas wystarczy waszej kobiecie do końca życia, to sie grubo mylicie! Wasze partnerki jebią sie po katach aż miło, poniewaz również potrzebują urozmaiceń:D Ale nie, oczywiście wasza jest inna hehe.

jedni z was pisza ze trzeba byc niedostepna wrecz wredna i pyskata, zdudzy zas ze trzeba byc mila do rany przyloz...widac naprawde nie ma złotej rady...:(ehhh