Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsagsgwe

dziewczyny, jakie macie pytania do facetów?

Polecane posty

Gość gsagsgwe

walcie smialo wszystko, co wam przyjdzie na mysl

Gość cholera nie macie

Piepszone ruchacze, ha ha , nieziemski tekst. A fiutkiem myślą gówniarze, jak tylko takich znasz to Twój problem.

Gość fhgf
dlaczego jesteście fałszywi- raz udajecie, że jesteście zainteresowani, za chwilę udajecie, że nie widzicie?

Gość i coz ze ze szwecji
czy jak mowicie: "takiej dziewczyny sie nie zapomina" albo "po prostu mi sie podobasz" lub "nie widzisz jak sie na ciebie patrze przez caly czas?" do niezbyt ladnej dziewczyny na imprezie to mowicie tak dla jaj czy na powaznie?

Gość marylee
właśnie, kiedy mówicie: jesteś fantastyczną kobietą?

Gość juz zadaje bardzo chetnie
Po jaka cholere chodzicie po tym swiecie?Zeby zatrowac nam zycie? Same bysmy sobie lepiej radzily, i sex tez byl by lepszy:D

Ja tam zawsze mówię poważnie, jak chwalę urodę to naprawdę tak myślę. A sex jednak moim zdaniem we dwójkę jest lepszy.

Gość dlaczego robicie sie
coraz bardziej zniewiesciali? 😭

Gość majdalena
nie mam żadnych pytań, szkoda mi słów

Gość jak dobrze zrobic loda

1. Czmeu myslciei tylko fiutkiem? - To prawda, że mamy różne podejście do seksu, intymności, jednak "tylko" fiutkiem jak to nazwałaś myślą faceci, którzy swoje kompleksy i porażki życiowe leczą powodzeniem w życiu erotycznym. 2. Dlaczego jesteście piepszonymi ruchaczami? - Przecież radość z seksu nie zależy od płci. 3. Dlaczego jesteście fałszywi- raz udajecie, że jesteście zainteresowani, za chwilę udajecie, że nie widzicie? - A ja myślałem, że takie zagrywki to cecha kobiet a faceci są bardziej prości. 4. Czy jak mowicie: "takiej dziewczyny sie nie zapomina" albo "po prostu mi sie podobasz" lub "nie widzisz jak sie na ciebie patrze przez caly czas?" do niezbyt ladnej dziewczyny na imprezie to mowicie tak dla jaj czy na powaznie? - Jeżeli ja podchodzę do dziewczyny i mówię komplement to zawsze poważnie. Jeżeli już mówię dziewczynie komplement to znaczy, że mam dla niej szacunek. A odchyły zdarzają się po obu płciach. 5. Jesteś fantastyczną kobietą? - Odpowiem wprost: kiedy tak myślę. 6. Po jaka cholere chodzicie po tym swiecie? Zeby zatrowac nam zycie? - Nie wiem, być może niektórym sprawia przyjemność zatruwanie życia innym, robienie ludziom na złość. Ja chodzę po świecie żeby znaleźć własne spełnienie, własną drogę do szczęścia i tego się trzymam. 7. Coraz bardziej zniewiesciali? - To chyba niejako wina kobiet, coraz więcej kobiet lubi dominować idąc za wieloma bzdurnymi radami feministek. Łatwo się domyślić, że rodzi to za sobą uległość mężczyzn w kwestiach społecznych, takich, którymi można łatwo rządzić i pomiatać. 8. A czy ktos na te pytania odpowie czy to tylko takie zadawanie dla samej szpecy? - Zrobiłem co w mojej mocy:)

Gość auyayauauaua
bylam na spotkaniu, acet mi sie nie podoba, ale jest sympatyczny, zero chemii, moze nie zadzwoni, ale na pewno nbedzie pytal naszej wspolnej znajomej jak bylo, i czy sie umowie-moze nei ale pytam an zapas-co ejj powiediec, bo na pewno mu przekaze

9. co ejj powiediec, bo na pewno mu przekaze? - Zależy jaki dobrze znasz tą koleżankę. Możesz powiedzieć ogólnikowo, bez konkretów dla zbycia tematu. Poza tym, jeżeli to sympatyczny i inteligentny facet powinien wiedzieć, że jedno spotkanie nie zawsze oznacza kolejnych.

Gość do Kenniks
jestes facetem?:D

Gość do Kenniks
Co robisz na kobiecym forum? Rocznik w Twoim emailu to rok Twojego urodzenia?

Gość jak zrobic loda
by każdy facet odleciał?

Gość czy wolicie loda
czy włozyć w kakowe oczko?

Gość czy wolicie lizać cipkę
czy ssac cycuszki?

10. Jestes facetem? - Zaimki osobowe powinny dać odpowiedź;) 11. Co robisz na kobiecym forum? - Lubię tutaj przebywać od czasu do czasu, a taki dzień jest właśnie tutaj. Czasami można trafić, na fajne, ciekawe tematy. 12. Rocznik w Twoim emailu to rok Twojego urodzenia? - Nie. Nie odpowiem co oznacza, zbyt krótko się znamy, żeby odsłaniać wszystkie karty. 13. Jak zrobic loda by każdy facet odleciał? - Takie rzeczy to na erotycznym. Ale poważnie jakbym miał odpowiedzieć krótko, to chyba: spontaniczność.

14. czy kenniks nie jest ktoryms z kolei alter ego niejakiego zs z kafe? - Nie wypowiadam się zbyt często, ale powinnaś mnie pamiętać z niektórych tematów;) Nic mi nie wiadomo o tym, żebym był jak dr jekyll i mrs hyde.

Gość ciekawa bardzo
Dlaczego podrywacie, spotykacie kilka lasek naraz? Czy sa mezczyzni, ktorzy skupiaja sie tylko na jednej i gdzie ich szukac :P?

Gość bardzociekawa
Czy kazdy mezczyzna uprawia sex bez uczuc jak mu sie w miare spodoba jakas laska :P?

Gość ciekawa bardzo
to bylam ja 2x :P, z gory dziekuje za odpo ;-)