Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsagsgwe

dziewczyny, jakie macie pytania do facetów?

Polecane posty

15. Dlaczego podrywacie, spotykacie kilka lasek naraz? Czy sa mezczyzni, ktorzy skupiaja sie tylko na jednej i gdzie ich szukac ? - Gdybym miał powiedzieć językiem ekonomicznym: dywersyfikacja ryzyka;) A na poważnie, mówiąc o spotkaniu mam na myśli etap bardzo wstępny, gdzie tak naprawdę nikt nie wie, czy będzie dalej zainteresowany czy nie. Tak jak napisała powyżej koleżanka powyżej, że nie chce żeby ten facet dzwonił. Gdyby jutro spotkała się z kimś innym, czy to byłoby spotykanie się z kilkoma facetami naraz? Jeżeli mowa o randkach, to nikt nie lubi dwulicowości. Co do drugiego pytanie, to nie wiem co mam Ci odpowiedzieć... Świat jest pełen różnych ludzi i nie da się stwierdzi: tu i tu na pewno spotkasz takich i owakich.

Gość czy mozecie
miec 2 orgazmy podczas jednego stosunku bez przerywania?:)

16. Czy kazdy mezczyzna uprawia sex bez uczuc jak mu sie w miare spodoba jakas laska ? - Będąc w związku czy nie? W związku nie każdy facet byłby do tego zdolny i znam takich wielu. Co do singli, każdy ma jakieś potrzeby.

Gość czy jak facet się onanizuje to
1. może wiecej 2. może mniej

17. miec 2 orgazmy podczas jednego stosunku bez przerywania? - Trudne, ale nie niemożliwe;)

Gość czyli mój mężczyzna jest
genialny:D a moze to raczej ja jestem genialna?:) oboje jesteśmy:D

Gość ciekawa bardzo
Kenniks,thx :-) Choc odpo niebardzo mnie satysfakcjonuja :P Szczerze, to znam chlopakow, ktory nie uprawia seksu dla sportu jak sa singlem :P

Gość a to spytam i ja
czy jak facet (znam go z widzenia) zawsze patrzy się na mnie jak mnie widzi, choć ma do wyboru inne obiekty do oglądania;) to to coś znaczy czy jestem aż tak szpetna?:P

18. Czy jak facet (znam go z widzenia) zawsze patrzy się na mnie jak mnie widzi, choć ma do wyboru inne obiekty do oglądania to to coś znaczy czy jestem aż tak szpetna? - Ciężko mi ocenić akurat Twoją sytuację jako osobie nie uczestniczącej w zdarzeniach. Jednak powiem Ci, że żaden facet nie będzie próbował nawiązać kontaktu wzrokowego z dziewczyną, która mu się kompletnie nie podoba.

Gość a to spytam i ja
hmmm bo on mi się przygląda już od dłuższego czasu, z tym szpetna to przesadziłam;) jak się mijamy to patrzymy się na siebie tak długo póki się nie miniemy, poza tym ostatnio on....uśmiechnięty jest, ja zresztą też jak juz go minę;)

a to spytam ja: Powiem Ci dwie wiadomości, dobrą i złą;) Dobra jest taka, że wpadliście sobie w oko, zła, że jesteś w kropce, bo ja jako tradycjonalista uważam, że do faceta należy pierwszy krok;)

Gość a wiec zapytam
czy jestescie w stanie zrobic dziewczynie dobrze, (językiem lub ręką) nie licząc na to aby odwdzięczyła wam się w ten sam sposób? czy naprawde uwazacie ze przy kazdym stosunku musimy miec orgazm ? jak przechodzi u was zauroczenie lub zakochanie?

Gość a to spytam i ja
Ja wiem czy to zła wiadomość? Nie wiem czy ja bym się odważyła pierwsza cos zrobić w tym kierunku;) Daje mu wolną rękę, a narazie pobawię się w patrzenie:P Zresztą ja go "zauważyłam" jakiś miesiac temu

Gość Óśmiehnienta
Śmieszna sytuacja, przynajmniej dla mnie. A mianowicie zauważyłam od jakiegoś czasu, że podobam się takiemu gościowi. Problem, że on jest o 9 lat starszy ale nie o tym chcę głównie napisać. A przechodząc do sedna, gra w zespole black metalowym, dość znanym już w naszych okolicach. Nawet gościu z behemotha go poznał i chciał sobie z nim fote strzelić . Niby taki pewny siebie, a jedynie jak mnie umie zaczepić to pokazać rogi w moją stronę Zazwyczaj to ja zaczynam rozmowę, która trwa mimo moich usilnych starań z kilka minut. Mimo to on się nie poddaje, jest zawsze dla mnie miły, próbuje czasem coś powiedzieć, też coś czasem napisze na gg czy na kom. Ale to jest takie jakby chciał a nie mógł. Ja mam chłopaka i w ogóle przeszkadza mi jego wiek, więc na pewno nic z tego nie będzie. Przynajmniej nie w tym wieku A chciałabym się przynajmniej zaprzyjaźnić. Wiem, że gościu jest fajny, bo przy ludziach, których zna długo to zachowuje się swobodnie. Przy mnie się tak spina. Zrobić pierwszy krok, żeby zagłębić się w znajomość czy poczekać, aż on wynajdzie złoty środek i normalnie się do mnie odezwie etc?