Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ju_sty

Łuszczyca na powiekach-wiem jak leczyc prostym sposobem!

Polecane posty

Gość ju_sty

mam sprawdzony domowy sposob na luszczyce na powiekach.kazdy kupuje jakies masci kremy i narzekaja ze nie dziala.juz od bardzo dawna wiadomo ze naszz wlasny "mocz" wyleczyl juz wiele dolegliwosci i akurat z tym tez sobie radzi.pojawila mi sie mala plamka w kaciku oka potem zaczela schodzic skora,zaczelo swedziec i nie umialam sobie z tym badziewiem poradzic.az w koncu pomyslalam o moczu(kiedys wyleczylam nim wiele dolegliwosci zwiazane ze skora).wiec nasiusialam do malej miseczki wzielam wacik kosmetyczny i zrobilam oklad.na poczatku szczypie i swedzi jednoczesnie,po chwili czuc wielka ulge.nie ma swedzenia ani pieczenia.i po kilku godzinach zauwazylam poprawe mojego oka.skora nie luszczy sie.zostala tylko mala plamka czerwona.dzis jest 24 i zrobilam oklad juz 2 razy i juz widze efekty.jesli mi nie wierzycie sprawdzcie sami.twoj wlasny mocz jest czysty, pochodzi od ciebie i nie powinno sie nim brzydzic.czytalam na necie ile dziewczyn chodzilo do lekarzy i aptek,braly jakies masci ze sterydami ktore tylko pogarszaly stan powieki.naprawde to pomaga.kilka okladow dziennie i kilka dni i problem z glowy.pozdrawiam wszystkich czytelnikow

Gość ju_sty
tak tylko na powiekach.

Gość Ona5656
Szczerze to ja domowym sposobom za bardzo to nie ufam. Wole wydac troche kasy i miec cos co na pewno zadziała!! ostatnio stosuje Revitol Dermasis http://www.dermaSIS.pl tutaj cały opis. Na zdrowiu sie nie oszczedza he