Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmaaaara

mamy pomożcie

Polecane posty

Gość dagmaaaara

kochane pomozcie :* otoz jestem po krwawieniu z odstawienia i wlasnie boli mnie podbrzusze , mam wrazenie ze jest nadmuchane, dodatko boli mnie głowa i się dziwnie czuje, od wczoraj mam lekkkie brazowe plamienie i nie wiem czy tak ma byc czy zaszlam w ciaze. To byly moje pierwsze pigulki, ale nie ukrywam ze obawiam sie ze to mzo ebyc ciaza. Bo bol podbrzusza po okresie nigdy tak nie miałam;/

Gość zwleyai na dynke
poka fote

Gość antoine
to moze byc skutek uboczny jesli to Twoje pierwsze pigułki także spokojnie :)

Gość dagmaaaara
tylko, ze w czasie brania 3 pigulki wylecialy ze mnie -biegunka, dlatego poytam. W ciaze zajsc moge bo juz mam swe lata i chyba celowo sie nie zabezpieczalam dodatkowo wiec pytam czy to moze byc ciaza:)

Gość antoine
ale skoro dostalas krwawienie z odstawienia to nie powinnas być w ciąży :)

Gość dagmaaaara
mogło wystapic mechanicznie, tak miała moja kolezanka tez byla zadowolona ze dostala krwawienia a potem oo jest pani w ciazy :) kazdy inaczej reaguje, ale czy to nie jest dziwne ze mam teraz takie uczucie nadmuchania brzucha i glowa jakby nie moja ? nie prosze okrytyke tylko o pomoc

Gość antoine
spoko, ja osobiscie nie mam zamiaru Cię krytykowac, ponieważ ja też zawsze mam wiele pytan co do tych spraw :) ale to też mogą być jakieś uboczne objawy albo w ogole nie związane z ciązą czy przyjmowaniem tabletek. najlepiej będzie jeśli zrobisz test :) wtedy będziesz miała pewność :)

Gość dagmaaaara
dzikeuje za wyrozumiałosc :* test robilam tydzien temu i nic nie wykryl, potem dostalam krwawienie z odstawienia, wczoraj sie skonczylo, a ja teraz kminie co to znaczy ze mam plamienia brozawe, bol glowy caly czas i to podbrzusze.....

Gość antoine
brazowe plamienia tez mialam przez pierwsze 2 miesiace brania pigułek. bole głowy tez mialam czesciej niz zwykle, to dziwne uczucie w podbrzuszu akurat nie, ale każda z nas inaczej reaguje. skoro test nic nie wykazał, miałaś krwawienie to mysle, ze naprawde nie jestes w ciazy :) pozdrawiam

Gość dagmaaaara
bo kurcze ejstem osoba dosc sportowa, wiec nie chciałabym usłyszec ze bylam w ciazy i poronilam przez treningiiii;/ test zrobię na początku listopada, bo moglam go wykonać po prostu za wczesnie i był lipn takze bede teraz ze tak powiem spokojnie zyla zadnych extremow :) pozdrawiam i dzieki za wysluchanie pisemne:) bo wiesz mnie niepokoi to ze po krwawieniu mam te bole;/