Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkyjway

jak pzystopować rozwijającą się znajmość?

Polecane posty

Poznałam chłopaka, wczesniej już mnie kojarzył podobałąm mu sie ale bylam w zwiazku wiec nie dawał o sobie znać. Rozstałam sie z tamtym, a on sie o tym odwiedział i domnie napisał w koncu sie poznalismy . 2 tygodnie temu go poznalam, wczoraj sie znim całowalam na imprezie;/ , on sie zaangazował a ja nie chec byc narazie z nikim. (byl zaagnzoiwany juz przed pocalunkiem ale teraz to ma duzo powazniejszy wymiar). Ogolnie mnie kreci podoba mi sie i ma fajny charakter. Tylko narazie nie chec sie z nikim wiazac. Nie wiem jak sie mam zahcować zeby on troche przystopował wiem ze skoro nie chce narazie sie z nim wiazac nie powinno dojsc do tego pocalunku . ale trudno stało się .chce zeby miedzy nami bylo ok nie mial do mnie zalu itd. tylko poropstu byl kolega ,,, jak powinnam sie zachowac aby przystopować go? wsyzstko sie dizeje dla mnie troche za szybko

znam ten ból ... po prostu mu o tym powiedz... ze potrzebujesz czasu ze nie chcesz się wiązać ... ja tak powiedziałam swojemu i on zrozumiał ... powiedział że chce poczekać na mnie ... ale rozumie że nie chce nikogo na razie i już