Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemistria

damsko-męski problemik

Polecane posty

No więc, mam taki mały problem ze swoim ukochanym. Od całkiem niedawna rozpoczęliśmy współżycie sexualne (od lipca), jestem jego pierwszą partnerką sexualną (ja niestety dziewicą już nie byłam, ale nieważne) i jako że faceci to faceci "hartują" się od pewnego czasu życia masturbacją i filmami erotycznymi, nie potrafię doprowadzić go do orgazmu. Podczas stosunku jest ok, jak sam mówi mógłby "explodować", ale gdy dochodzi do oralnych zabaw poprostu nie, jest mu przyjemnie ale nie na tyle by dojść. Powiedzcie mi Kochane, czy miałyście podobny problem? jeśli tak to jak sobie poradziłyście? może jakaś rada? jakoś go wyczulić na tym punkcie? nie mam głowy do tego parawdę... jakoś spada mi samoocena za każdym razem gdy staram się i nic z tego nie wychodzi, facet nie ma do mnie o to pretensji, ale mi z tym źle :(

Gość qwertas
jak go to nie jara to po co to robisz? sprawia Ci to pzyjemność?

no sprawia, chyba sprawy łóżkowe są po to żeby obie strony czerpały przyjemność nie? skoro facet mnie może doprowadzić do orgazmu to czemu niby ja mam nie móc doprowadzić jego?

mam nadzieję :) jeszcze co do qwertas - kobiety jak i mężczyźni zazwyczaj czerpią przyjemność z zadowalania swojego partnera/partnerki, satysfakcja i uczucie przyjemności po doprowadzeniu partnera do orgazmu jest naprawdę niesamowicie budujące i przyjemne, a jego brak pozostawia niestety gorzki smak i poczucie beznadziejności w tym co się robi jeśli Ty nie czerpiesz przyjemności z zadowalania swojej drugiej połówki - to może to oznaczać, ze jesteś egoistyczny/a i myślisz tylko o zadowoleniu samego siebie, ale nieważne...

znaczna część facetów zaczynających współżycie jest tak zaaferowania przyjemnością orgazmu że chcą to zrobić jak najszybciej dla lepszego zrozumienia dla was to tak jak wy kobiety chcecie siku.To jest główny powód dlaczego nie zwracają uwagi na potrzeby partnerek a one czuja się odrzucane bo nie rozumieją dlaczego oni są takimi egoistami Musicie koniecznie ich uczyć że wy też chcecie korzystać z przyjemności i też potrzebujecie stymulacji i to dość długiej bo jesteście inne... nie jesteście facetami i to jest dla nas argument

ja rozumiem, mój facet mnie zadowala, zawsze się powstrzymuje przed orgazmem puki ja nie dojdę, dba o mnie w sprawach łóżkowych, tylko przez to ja pragnę odwzajemnić się jemu, tylko jak niby mam to zrobić jak mało co sprawia mu przyjemność :(

Porozmawiaj z nim na temat masturbacji( pisałaś,że zanim Cię poznał, to tylko to robił), żeby poznać jego sposoby masturbacyjne. Zaproponuj masturbację obopólną ( usiądźcie blisko siebie i róbcie to \- Ty sobie a on sobie) to pozwoli Ci( jak i jemu) poznać i zobaczysz jak to robi, jak lubi...( on z resztą też się czegoś nauczy). póżniej ( może następnym razem) spróbujcie masurbować się na wzajem...- i tak stopniowo, będziesz dochodzić do tego, o co Ci właśnie chodzi...:) To sprawdzony sposób...! Mam nadzieję, że ta "kuracja" przyniesie Wam niewymierną korzyść...:)- zabawy oralne staną się dla niego równie ważne i przyjemne, jak stosunek,,,,! Pozdrawiam.