Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez szans na Miss World

No i znowu mamy przeciętna Miss Polonię

Polecane posty

Gość bez szans na Miss World

bez szans...:o

Gość paattaii
Co ty pitolisz jest bardzo ładana, ja stawiałam na 16 ale jak ją zobaczyłam w TV po zmieniłam zdanie i właśnie chciałam żeby 20 wygrała :)

Gość nie oglądam
bo oglądanie tych sztucznie kręcących tyłkami i głupawymi uśmiechami desperatek jest żenujące, to poniżający kobiety idiotyczny turniej :P

Gość Miss Israela
te dwie najładniejsze ale i tak nic specjalnego http://s.v3.tvp.pl/images/0/d/d/uid_0dde4b49d03c9385f9a34371c8498d2d1255943750073_width_450_play_0_pos_3_gs_0.jpg http://s.v3.tvp.pl/images/4/3/4/uid_434552e0b59053f8c9723a4fbdf631671255944129686_width_450_play_0_pos_3_gs_0.jpg Same brzydule na tych fotach z tvp, nochale wielkie, twarze nieregularne, to wyglada jak konkurs Miss Israela a nie Polski

Gość kozak11111
ona ma szanse w Miss World dojśc do finału a na pewno do ścisłej 10 , jest piękna, oglądałem to widziałem :classic_cool:

Gość jest niezła
przespałbym sie z nia

Gość jest niezła
i do tego jeszcze dziewica

Z absolutnie czystym sumieniem stwierdzam, że jestem od nich wszystkich ładniejsza :D I nie muszę nakładać takich ilości tapety, żeby się ludziom pokazać... A ja całe życie w kompleksach 😭

Gość do pomidorowej
a jak z sylwetka? :) bo misski sa zazwyczaj brzydkie lub przeciętne z twarzy ale figury mają dobre...przypuszczam że one startują w tych konkursach żeby się dowartosciować i sam udział, dotarcie do finału to dla nich wielka satysfakcja te naprawde ładne nie muszą się dowartościowywać i traktuja takie konkursy jako obciachowe z ich punktu widzenia :P

Z sylwetką też nie mam problemu, zapewne za niska jestem, bo mam 1,70. No i już od dawna za stara 😭 Hmm, zresztą, one mają reprezentować chyba wszystkie kobiety danego państwa? Mimo wszystko wybrałabym czwórkę, ale to moje osobiste zdanie :D

Oczywiście tematu nie zostawię, aż nie wyczerpię wszystkich możliwych ewentualności wypowiedzenia się - wiele razy widziałam na kafe zdjęcia dziewczyn ładniejszych niż nasze tegoroczne misski :D Ale oczywiście to subiektywne.

Gość
Ja uwazam ze wszystkie sa ladne, a najladniejsze te ktöre maja najmniej makijazu, bo tylko naturalne jest piekne.

Gość r5yrxd ijy7kio
dokkladnie :D ale brzydal łeee. :D

Gość vodka
Zalosny cyrk z udziałem małpek, ktore skaczą jak im zaklaszczą. Te sztuczne uśmiechy, sztuczne ruchy, a nawet dziwny sposób mówienia. Czysta gra, zwykły cyrk. Zenujące. Ciekawe czy wyżerały starym prykom cukiereczki z zagrzybiałych klat.

Gość cep
co chcecie atrakcyjna kobitka :)

Gość ło matko i córko
czas się pogodzić z tym, że Polki nie są zjawiskowo piękne. Raczej przeciętne, ani ładne ani brzydkie. mi się Ukrainki podobaja.

Gość Ups...........................
Trochę przypomina mi Joannę Koroniewską.

Gość eee nic ciekawego
Obejrzałam zdjęcia tych 20 dziewczyn. Jedynie te dziewczyny nr 1, 11 i 16 rzucają się w oczy. Pozostałe - albo przeciętne, albo wręcz niezbyt ładne. Codziennie na ulicy widzi się co najmniej kilka o wiele ładniejszych.