Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zalezy mu na mnie prawda

chce wyjechac a co ze mna?

Polecane posty

moj facet z ktorym jestem na odleglosc chce wyjechac za granice, wczesniej juz o tym bakal, ale mialam nadzieje, ze to tylko jakies tam pomysly z kapelusza.. :O a ostatnio mi wyskoczyl, ze chce zrezygnowac z pracy, ze ma dosc PL i chce wyjechac na Zachod.. i tak nie bardzo chyba go interesuje co z nami, bo jak cytuje: jak ze mna wyjedziesz to bedzie super, jak nie no to trudno, ja TU nie chce mieszkac... zerwac z nim teraz pierwsza czy sie ludzic, ze moze zmieni zdanie:O? 😭

:(?

Gość upupuppppppppppppppppppp

Gość wyjedz z nim
ja za moim pojechalam i jestesmy razem.

nie wyjade teraz, mam jeszze studia tutaj.. nie rzuce wszystkiego od tak sobie :(

Gość lloollaa
A gdzie widzisz w zdaniu "jak nie no to trudno", ze mu zalezy? Bo ja nigdzie...

Gość ile macie lat
i czy planujecie wspólną przyszłość? bo na dobrą sprawę można również powiedzieć, że Tobie na nim nie zależy skoro nie chcesz jechać.

Gość Niespodzianka dla NIEGO
weź z nim pogadaj i zapytaj szczerze jak widzi wasz zwiazek... Ile jesteście razem? Mój też pracuje zagranicą ale ustalaliśmy to razem i nigdy mi nie powiedział "jak nie to trudno"...

rozmawialam z nim, twierdzi, ze wlasnie dlatego cche wyjechac, bo juz nie jest sam tylko my dwoje.. :] i chodzi o to zebysmy mieli lepszy start.. juz nic nie rozumiem

oboje mamy ponad 20 lat, on blizej 30..

Gość wi/
ja to widze tak: on chce zebyś jechała, ale wie, że to wiąże sie z problemami - zostawiasz studia, jedziesz na jakiś niepewny zachód, nie wiesz co on bedzie robił, nie wiesz co ty bedziesz robiła i gdzie i jak bedziecie żyć. Też bym na jego miejscu bała sie powiedzieć: jedz ze mną bo wiedziałabym, ze bedzie cieżko. pewnie chce zebys to ty sie zdecydowała, moze bedzie mu wtedy łatwiej wiedziec, ze w chwili kryzysu nie wykrzyczysz mu, ze niepotrzebnie cie namawial do tego wyjazdu... fakt, powinien ci opowiedziec o swoich lękach, ale czasem nie potrafimy mówić o tym co czujemy w otwrty sposób, nie zawsze nawet to sobie uświadamiamy. porozmawiaj z nim szczerze a przede wszystkim skonkretyzujecie plany

juz troche gadalismy, wkrotce mamy sie spotkac i porozmawiac powazniej:O nie wiem nie wiem,, ja juz zaczynalam plakac a on do mnie nie placz bo nie masz powodu:/ czyzby:O?

Gość jego hasło
jak nie wyjedziesz to trudno mnie rozwaliło...niesttey ale mu nie zalezy...