Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_123

DALCZEGO ON MI TO MÓWI?!

Polecane posty

Gość milka czekolada z orzechami
On Cie nie kocha ani nie szanuje. Tacy mezczyzni nie potrafia stworzyc trwalych zwiazkow, boja sie bliskosci; maja na nia fobie. Jesli zaangazuja sie w zwiazek natychmiast odczuwaja dyskomfort i uciekaja; czuja sie osaczeni, zamknieci w klatce. Poczytaj ksiazke "Mezczyzni, ktorzy nie potrafia kochac", to doskonala lektura dla takich zagubionych owieczek jak ty :P

Gość Mała_123
WIem, że on nie jest mnie wart. Mam nadzieje, że sie odkocham. To tym bardziej boli bo to była moja pierwsza miłość. Oddałam mu wszystko co miałam najcennijesze...A on mnie tak potraktował. :(

Gość Mała_123
Nie. Co do tego że mnie kochał jestem pewna. Zawwsze mówił że chciałby żebmy była z nim zawsze, że jestem najwspanialszą kobietą jaką kiedykolwiek spotkał. Ale teraz zupełnie go nie poznaje.

Gość Anastazja846
ja tak samo:(((( normlanie jakbym o sobie czytała:( tyle że krócej o kilka miesięcy trwał nasz związek

Gość Mazowszanin87
widocznie wciskał Ci kit, a Ty uwierzyłaś, a jak on myśli naprawdę to teraz wyszlo PZDR

Gość Mała_123
Nie wiem. Ale byłam tego taka pewna.... heh :(

Gość Mała_123
Przez niego będe miała teraz uraz do mężczyzn...I boje sie że nie będę już potrafiła się zakochać...Będe bała się ze znów jakiś facet mnie zrani.

Brzydki Niski Beznadziejny "iwo u niej w domu lub do kina. I że ma zaproszenia na tzw "seks przyjacielski" a także sex z dwiema kobietami . " jedna nazywa się Lewa a druga Prawa a na nazwisko mają Ręka hahhahahaaha:) jestes cudowny BNB:D Mała_123 >> przytulam cie kochana 🌻 koles jest bezczelnym cwelem:) nie rozmawiaj z nim juz nigdy wiecej, obiecaj:/

Gość Mazowszanin87
nie nie jedna Pani to Renata, a druga to Lucyna, obie są siostrami o nazwisku Rączkowska:P PZDR PS. Olej go po całości, i zapomnij, takich skur..li trzeba tępić...

Gość Mała_123
Obiecuje Wam że go oleje i już się do niego nie odezwę. To definnitywny koniec.

Gość Leelooooooo345
ustaw sobie w opisie ";* znowu jestem szczesliwa " to na pewno go wkurzy

Gość Mała_123
heh jego to nie ruszy. Pewnie nawet tego nie zauważy. A poza tym jego nie ma w domu. Jest na studiach.

Gość bardzo to jedzie
dziecinadą. trzeba było nie pisać, ze masz cos do zrobienia, tylko napisać, że jest żałosny próbując Ci udowodnić jaki jest rozchwytywany i że nie sądzisz, że tyle chętnych ma na seks, bo jakoś geniuszem w te klocki nie był :P albo zapytać krótko - chwalisz się czy żalisz ? :D płaczesz ? - tak, ze śmiechu :D miejże kobito trochę jaj :P

Gość Mała_123
Trudne to wszystko.

Gość Mała_123
Ale on wiedział, że to mnie najbardziej zaboli.

Gość Mała_123
Mam nadzieje że kiedyś zrozumie jak wielki błąd popełnił. Ale będzie już za późno. Już jest za późno...

Gość nadal się wczuwasz
a jak kiwnie palcem, polecisz. odetnij się od niego, jak będzie szukał kontaktu spławiaj ze śmiechem ! zrób wszystko, żeby o nim nie myśleć w ogóle, zaaranżuj sobei zycie towarzyskie tak, żeby nei spędzać czasu na rozmyślaniu i wyciu w poduszkę. jesteś chyba bardzo młoda ?

Gość Mała_123
No jestem młoda. Mam 18 lat. On był 2 lata starszy. Ale czy to coś zmienia. Czy to zanczy że go nie kocham bo nie wiem co to miłość bo jestem za młoda?

Gość Mała_123
Otóż powiem Ci że narawde wiem co to miłość. Miałam naprawde ciężkie życie i musiałam szybko dorosnąć. NIe miałam cudownego dzieciństwa. Raczej wolałabym go nie pamiętać. On mi dużo pomógł, pomógł mi się pozbierać po tym wszystkim . Ale czaem kochać to pozwolić tej drugiej osobie odejść. I naprawde staram się. Ale jest mi cięzko. Ciężko jest zapomnieć o osobie, którą się kochało przez 2.5 roku.

Gość Mała_123
Co nie znaczy ze zrobie z siebie idiotkę i polecę do niego po tym wszystkim co powiedział. Ja też mam uczucia.

Gość Mała_123
Znając jego charakter to pewnie tak jest.

Gość nie ale po prostu
reagujesz jak osoba bardzo młoda :)