Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

ZAKOCHANA...czekać czy działać??

Polecane posty

Gość jak myslicie

no moze nie zakochana ale wpadl mi ktos w oko , ktos kogo nie znam ale czesto widuje.I tak sie zastanawiam czy czekac na cud ze on zacznie dzialac czy mam brac sprawy w swoje rece?

Gość bierz sama szkoda czasu

Gość trza cosik z tym zrobic

Gość szczęściara jak nic
brać w swoje ręcę, bo nawet się nie obejrzysz a zakręci sie ktoś inny, powowdzenia

Gość jak myslicie
a ktora z was poderwala faceta???czy jest towogole mozliwe czy faceci lubia byc podrywani??ja zzawsze czekalam na ruch faceta

Gość cep
jak zwykle wszystko od chłopa zależy ...........

Gość .....ot ..co.....
jak wiesz, ze zniesiesz ewentualna porazke i upokorzenie to dzialaj. jak nie to radze nic nie robic.

Gość jak myslicie
.....ot co..... wlasnie nie wiem czy to zniose bo nigdy nie podrywalam jeszcze faceta.Boje sie ze jesli sie nie uda to bede zmuszona nadal go spotykać a wtedy nie wiem jak powinnam reagowac:(

Lubią. Jak chcesz zdobyć faceta, to zaryzykuj. Przecież głowy Ci nie urwie. W dodatku nawet jak facet odmówi, to nie zrobi tego po chamsku, jak potrafią niektóre kobiety. Nic nie tracisz. Uśmiechnij się do niego i zagadaj.

jak myslicie .....ot co..... wlasnie nie wiem czy to zniose bo nigdy nie podrywalam jeszcze faceta.Boje sie ze jesli sie nie uda to bede zmuszona nadal go spotykać a wtedy nie wiem jak powinnam reagowac jak się nie uda i go spotkasz, to po prostu mozesz się lekko do niego usmiechnąć jak do znajomego i zająć własnymi sprawami.

Gość .....ot ..co.....
musisz porazke tez wziac pod uwage. wszyscy mowia dzialaj, ale nie zawsze "podrywanie" konczy sie happy endem

Gość jak myslicie
no licze sie z porazka bo nie wiem przeciez czy chlopak nie ma dziewczyny, a moze jest zakochany w kims i tez sie o kogos stara. A moze zaczepic go jakos na naszej klasie?uwazacie ze warto?

.....ot ..co..... musisz porazke tez wziac pod uwage. wszyscy mowia dzialaj, ale nie zawsze "podrywanie" konczy sie happy endem No i co, że się nie zawsze kończy? To ma nic nie robić i na 100% stracić szansę? To jest jak akwizycja. NIe każdy musi być zainteresowany z różnych powodów. Nie jest, to idzie się dalej.

Gość jak myslicie
VB masz racje ale czy przez to ze to ja zrobie pierwszy krok nie bede spalona z miejsca???chyba nie kazdy facet tak lubi i dla wiekszosci to jednak jest nowosc gdy dziewczyna zaczyna dzialac

Gość .....ot ..co.....
ja po moich wszystkich przezyciach sercowych doszlam do wniosku, ze jak sie chlopakowi podobam to zrobi pierwszy krok, bo jak chlopakowi zalezy to bedzie probowal poznac dziewczyne i nie bedzie zaslanial sie niesmialoscia itp

Gość cep
gdy dziewczyna zaczyna dzialac najwyższy czas :D

Gość jak myslicie
.....ot co..... tez do tej pory mialam takie zdanie ale czasami nie trzeba byc odrazu zakochanym w kims aby pozniej cos sie z tego wykluło. Tzn nie zakladam ze ja jemu wpadlam w oko ale chcailbym sprawic zeby mnie poznal a wtedy kto wie co sie stanie

Gość jak myslicie
chcialabym go poprostu poznac a moze to sprawi ze i ja mu wpadne w oko

Gość jak myslicie
nie planuje go zapraszac na kawe a raczej poznac a co on z tym pozniej zrobi to juz od niego zalezy

Gość cep
chcialabym go poprostu poznac a moze to sprawi ze i ja mu wpadne w oko gdy dziewczyna zaczyna dzialac najwyższy czas więcej noł koment :D

Gość jak myslicie
cep mozesz jasniej bo nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość fhwafh
a na co chcesz czekac?podejdz do niego i zacznij rozmowe a pozniej jakos pojdzie

Gość QQQQQQQQQQDF
DZIAŁAĆ I TO JAK NAJSZYBCIEJ

.....ot ..co..... Ty chyba niewiele w zyciu przezyłaś. Autorko nie słuchaj jej. Jasne chłopak zrobi pierwszy krok. Jest milion powodów dla których nie zrobi pierwszego kroku. jeden z nich, to to, że nie będzie miał odwagi jej poderwać przy tylu ludziach i dostać kosza, gdzie i z nią i tymi ludźmi ciągle jeździ. drugi powód, to taki, że jeździ pełno ładnych dziewczyn i faceci nie podrywają każdej jaką uważają za ładną. Musiałby poderwać co najmniej 5 z autobusu. Nie wiem co to za sposób myslenia. Podoba się dziewczynie chłopak, to niech zwróci jego uwagę i da do zrozumienia, ze jest nim zainteresowana. Jak nie wykaże inicjatywy, to moze niewinnie zagadać, jak gadają czaszem ludzie by umilić sobie podróż. Nie musi pytać wprost czy się znia umówi.

Chcecie równouprawnienia, a jak przychodzi do poderwania faceta, to macie problemy.

Gość jak myslicie
VB my nie widujemy sie w autobusie a w drodze do pracy mijamy sie na ulicy ale w sumie to chyba nie wiele zmienia:) vb ja mialam do tej pory tez takie podejscie jak.....ot..... bylam ksiezniczka ktyora czekala na ruch faceta ale zastanawiam sie czy nie trace przez to zbyt wiele??? czy dziewczyny odwazne ktore podrywaja nie wychodza na tym lepiej niz taka ksiezniczka ktora czeka az ktos do niej podjedzie i zagada??

Gość dzialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
porazki sie nie boj, swiat sie nie zawali dzialaja kobieto bo ja tak stracilam okazje na ZAJEBISTEGO faceta!

Gość .....ot ..co.....
wcale nie jestem ksiezniczka :O myslicie, ze nie zdarzalo mi sie wykonywac pierwszych krokow? owszem, pare razy sie odwazylam i marnie na tym wyszlam :O chlopacy sa z natury zdobywcami i uwierz mi, ze jezeli wpadniesz jakiemus w oko, to zrobi wszystko, by cie poznac. na twoim miejscu postaralabym sie, zeby cie zauwazyl bo byc moze nawet nie wie o twoim istniniu

jak na ulicy, to masz o wiele łatwiej. Mijając go usmiechnij się i powiedz kokieteryjnie dzieńdobty. jak nie zagada, ale odpowie, to nastepnego dnia mozesz zamienić z nim słowo. jak jesteś bardzij smiała, to możesz od razu zagadać, że codziennie sie mijacie, ma ładny uśmiech, spojżenie, czy coś.