Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

ZAKOCHANA...czekać czy działać??

Polecane posty

Mi się wiele kobiet podoba po drodze i nie podrywam ich. Często nawet jak na mnie patrza i się usmiechają. nawet mi się zdarza, że nie czuję się pewnie, w nastroju, czy nie mam akurat tego dnia inwencji na gadkę. ale jakby taka dziewczyna podeszła i zagadała, to chetnie nawiązałbym z nią rozmowę :) Wiele tracisz. Nie przejmuj się tym jak jeden facet sie nie umówi - przyczyn jest wiele. Idziesz do następnegi i na 2, 3 jeden się umowi. Nie ma co się stresować.

Gość jak myslicie
VB nie mam jeszcze doswiadczenia w podrywaniu wiec pewnie nie bedzie mi latwo zagadac ale moze zaczne sie usmiechac i to ulatwi nam znajomosc?? albo mysle zeby wejsc na jego proefil na nk zeby zauwazyl ze go odwiedzilam i moze sam wtedy rozpocznie znajomosc??

Gość gegeeg
to moze zagadaj odarzu na tej naszej klasie do niego

Gość 198
Moze mieć wyłączoną opcje pokazywania odwiedzających..... Jesli masz odwagę działaj. Ja nie mam odwagi zaczepić dziewczyny która mi się podoba, tzn. znam ją, zdarza nam się zamienić parę słów, ale mnie onieśmiela.... Może bym i się odważył jakbym wyczuł jakiś sygnał z jej strony oprócz życzliwej obojętności.

Gość dzb
działaj, działaj:) Niekoniecznie się rzucaj, nie graj desperatki, bo nawet fajny facet zwieje, jak taką zobaczy. Ale warto dać mu znak:) Wiem z doświadczenia, że odwaga czasem czyni cuda:)

Gość dziajalajaaaaaaaaaa
dzialaj :) mozesz tylko zyskac :) ja nie mam odwagi zaczepic pewnego faceta, tzn zaczepilam go juz kilka razy, usmiecham sie i zagadalam tak niezobowiazujaco a on tylko grzecznie odpowiada i tyle :) czerwieni sie i jest skrepowany, hehe moze tobie sie uda