Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze od rana

Zrazilam do siebie chlopaka i on urwal kontakt ze mna

Polecane posty

Hm na to wygląda, że ostatnim czasem był z braku laku z Tobą i niby na swoja obrone, zeby nie wyszlo ze mu nie zalezy... Urwał kontakt bo niby miałaś parcie na ślub... Idiota dla mnie... Czysty tchórz ;/ :o takich to ehh....

>>Znam taki typ jak ty. Waszą dewizją życiową jest hasło: "Do szczęścia niepotrzebny jest papier". Ja natomiast znam takie jak ty. Waszym życiowym celem jest za wszelką cenę wyjść za mąż i najlepiej rok potem mieć już dzieciaka. Nie ważne jest nic oprócz tego. Nie ważne, że facet chce się z wami żenić, mieć rodzinę, ale za rok, może dwa, a może trzy. Wy nie przyjmujecie tego do wiadomości, bo wasz egoizm jest zbyt wielki :o liczy się to co wy chceciee, bo co powiedza koleżanki, bo jak tak można :o >>Może ukradł dziewczynie niepotrzebnie rok czasu, który mogła wykorzystać na szukanie kogoś ktomu naprawdę by na niej zależało. Tak, i dlatego metodami operacyjnymi CBA doprowadziła go do tego że ma jej serdecznie dość :o

Gość do bydlak
Jesli on sie do mnie juz nie odezwie to wlasnie wyjdzie na to ze zabral mi niepotrezbnie rok czasu bo wiedzial ze mam 26 lat a nie 18 i raczej w tym wieku kobieta nie szuka zwiazku bez zoobowiazan no chyba ze sa wyjatki !!!! Ja sie go pytalam 2 miesiace temu czy chodzi mu glownie o sex i czy jest ze mna z braku laku bo ktos inny mu sie nie trafil a on zaprzeczyl ze NIE. Ale teraz milczy to nie wiem czy zaprzeczajac klamal czy nie.

Gość melissa.m
Witaj ! masz problem ale z tego co czytam to tylko Ty . Twój chłopak olewa to wszystko chociaź powinien zdawać sobie sprawę ,że bedziesz cierpieć. Ułoźyć sobie zycie w szczęśliwym zwiazku jest naprawdę duźą sztuką.Potrzeba wiele cierliwosci , wyrzeczeń i zrozumienia z obu stron. Błądzenie jest rzeczą ludzką i po to mamy jezyki aby się dogadywac.