Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfg

Kto z Was z niecierpliwością czeka na nadejście świąt...

Polecane posty

Gość fgfg

Jak myslicie od kiedy będą świateczne reklamy w telewizji? www.poczuj-radosc-w-magi-swiat.blog.onet.pl

Gość słuchaj ja straszliwie czekam
na święta! Ale nie w takim sensie jak ty myślisz. Pracuję w firmie która produkuje pierogi i uszka. Okres przedświąteczny to dla firmy szansa na to żeby się nachapać na całego bo ludzie z całego okresu w roku najbardziej kupuja takie uszka w okresie świątecznym właśnie bo im się nie chce ich kleić własnoręcznie. To ile mamy pracy przed świętami to jest coś niewyobrażalnego! Produkują jak popieprzeni 2 razy więcej asortymentu niż zwykle, cały czas są jakieś problemy, ciągle się coś pieprzy a ja robię przy rozliczeniach po 13 godzin na dobe i już psychicznie nie wytrzymuję! Z tego przemęczenia zachorowałam i najgorsze że jutro w takim stanie muszę iśc do pracy, bo jakbym nie przyszła to szefowie by mnie chyba zabili. Czekam kiedy te święta w końcu przyjdą żeby to piekło się wreszcie skończyło. Niestety do świat jeszcze bardzo daleko. A ja już teraz nie mogę wytrzymać.

Gość Znając nasz smutny kraj
świątecznego ducha poczujemy pewnie dopiero 20 grudnia :(

Gość A w USA mają święta już od
listopada i mogą się do woli nacieszyć świątecznymi melodiami i ozdobami.

Gość vgt7fd235s
z niecierpliwoscia czekam na swieta ale mysle ze gdyby juz teraz bylo ej czuc nie docenilibysmy ich magi... ten okres jednak trwalby za dlugo

Ja czekam i czekam, bo jedziemy na swieta do Polski !!!!!! :)))))))))) U nas swieta juz sa! W sklepach pelno Mikolaji i ozdob swiatecznych do sprzedarzy. Kalendarze adwetowe, reklamy glownie prezentow. Na zabawki juz patrzec nie moge! To wszystko za wczesnie, bo dzieci sie niecierpliwia! Swiecidelka choinkowe mieszaja sie z halloweenem! Kolo czekoladowych aniolkow stoja szkieletory i dynie! Mnie sie wydaje , ze juz czas na kupowanie prezentow. W tamtym roku przez ten " nacisk" - omotana nakupilam duzoooo za duzo ! W tym roku nie dam sie nabrac! Pozdrowienia z Niemiec

Gość dddfrdf
a ile jeszcze załozycie topikow w tej tematyce

Gość 6764556dtydhchdtt
z 10 a co?

Gość Wcale nie trwałby za długo...
Wiesz, ja wolę czuć święta już nawet na miesiąc przed Bożym Narodzeniem, jest wtedy jakoś inaczej, magicznie, a u nas zaczyna się dwa dni wcześniej i trwa do początku stycznia. Kogo obchodzi magia świąt jak już jest 3 dni po świętach? Poza tym jak widzę te same marne dekoracje w sklepach każdego roku ("dyżurna" brzydka i zakurzona choinka, badziewiarskie światełka), to marzę o tym, żeby znów znaleźć się w USA gdzie mieszkałam przez 6 lat... Tam to dopiero wiedzą jak świętować! Czuje się tą radość :) A u nas zawsze wszystko musi być zgrzebne i skromne.

Gość
Nie mogę doczekać się lata. Nie lubię zimy.