Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealistka 18

Informatyka czy rusyfistyka?

Polecane posty

Gość licealistka 18

nad tymi kierunkami. nie jestem przekonana, czy dam sobie radę na informatyce na pierwszym roku. a może dwa kierunki równocześnie? co o tym sądzicie?

Gość licealistka 18
przepraszam, miałam na mysli filologię rosyjską: rusucystykę

Gość lepsza jest informatyka
mam kolegę na tym kierunku i mówi, że nie jest źle :)

Gość licealistka 18
tylko, czy dam rade na informatyce. Czy tam są studenci, którzy mają czas na imprezy, czy tylko rozwiązywanie zadańw wolnych chwilach?

Gość Nika1794
Mam pytanie. Zdawałam na maturze matematykĘ, niestety wybrałam studia humanistyczne, które zrestzą skończyłam. Teraz myślę o studiach na kierunku informatyka-zaocznie. Po pierwsze boje sie, że mogę nie dać sobie rady, a po drugie skończyłam 30 lat. Od kilku lat o tym myślę. Ale w tym roku się na to zdecydyuję.Sama już nie wiem ;-) W wieku 18 lat tak naprawdę nie wiedziałam, co chce robić, co skończyć. informatyką od dawna sie interesuję, ale obawiam sie, ze wypadłam z obiegu;-) Moze ktoś by mi coś doradził? Podaję nr gg-350588.

a czemu drugi kierunek? też się zastanawiam nad tym, jestem po rusycystyce, ale od kilku lat jestem związana z informatyką i dojrzewam do decyzji o studiach podyplomowych w tym kierunku