Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka z forum

Nocne karmienie

Polecane posty

Moja 6tyg córeczka od 2 dni robi sobie coraz dłuższe przerwy w karmieniu,. Zazwyczaj budziła się co 3-4h a od 2 dni musze Ją budzic bo by przesypia po 5 h. Czy Wasze Maluchy w nocy jedza regularnie czy juz mają dłuższą przerwę na karmienie?

Gość jwndfknaslkdnmalk
To sie ciesz, widocznie nie potrzebuje. Jesli jest porzadnie najedzona przed noca to nie ma problemu. Stad tylko krok do przesypiania nocy.

Gość moja mala ....
moja mala zaczela przesypiac 7-8 godzin w nocy jak miala 5-6 tygodni. przez moment dla moich piersi byl to szok,ale ogolnie to rewelacja. uwierz mi, nie jedna mama by sie z toba zamienila. wszystko w porzaku,ze spi tak duzo, choc czasami moze sie z nowu przestawic i budzic czesciej na jedzenie.

Gość moją córkę
budziłam na karmienia do czasu aż skończyła miesiąc. Teraz ma 11 tygodni i budzi się raz w nocy- potrafi przespać ciągiem nawet 8 godzin. Piersi dostosowały się do takiego trybu karmień. Jeśli Twoje dziecko prawidłowo przybiera na wadze, to nie obawiaj się, że zbyt rzadko się budzi na karmienie. Myślę, że wiele mam może pozazdrościć takiej sytuacji.

mój synek jak skończył miesiąc to z dnia na dzień, a raczej z nocy na noc wszystko się zmieniło. Przez pierwszy miesiąc budził się co 3 godz, karmienie i usypianie trwało długo....po miesiącu jak zje około północy to budzi się dopiero koło 5 rano!! Zjada szybciutko i od razu zasypia :)

Moja odkąd skoczyła 4 tygodnie (+/-) zaczęła przesypić pełne noce. Najpierw to było 5-6 godzin a potem 8, gdy miała prawie 2 miesiące. Przybierala pięknie, wyniki miała ładne, więc lekarz nie widziała żadnego problemu.