Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Packa22

Pomozcie bo zwariuje!

Polecane posty

Gość Packa22

Blagam kobiety pomozcie!moj synek ma prawie 3lata i od zawsze niszczy wszystko co tylko dostanie w rece: pal licho zabawki ale psuje doslownie wszystko rzeczy codziennego uzytku lapie za kable ciagnie z calej sily zeby wyrwac...nie pomaga nic prosze blagam tlumacze lagodnie i z krzykiem karze nawet po lapach nieraz dostal i w tylek tez.nie daje juz rady ostatnin zepsul telewizor myslalam ze sie zagotuje nie jakis super ale to kilkaset zlotych!czasami siadam i po prostu placze z bezradnosci.macie jakis sposob na takiego psujka???

Gość zabka.zabka
musisz byc silna! karac i jeszcze raz karac dawac bardzo ostre kary! klaps moim zdaniem nie podziala on musi poczuc, ze dostaje kare !!! np jesli lubi bajki ogladac nie wlanczac mu przez caly dzien i tlumaczyc, ze nie bedzie ogladac, bo niszczy np telewizor! Dawac mu takie kary ktore go zabola COS CO LUBI ZABRANIAC moze podziala Moze brakuje mu zajec moja corka tak czasem ma ! jak nie mam za bardzo czasu zeby jej zorganizowac dzien energicznie to niszczy co tylko napotka! Mysle, ze twoje dziecko wyladowuje sie na zabawkach i innych rzeczach.Musialabys mu dawac takie zajecie w ciagu dnia, zeby mogl sie wymeczyc.

Gość zabka.zabka
musisz byc silna! karac i jeszcze raz karac dawac bardzo ostre kary! klaps moim zdaniem nie podziala on musi poczuc, ze dostaje kare !!! np jesli lubi bajki ogladac nie wlanczac mu przez caly dzien i tlumaczyc, ze nie bedzie ogladac, bo niszczy np telewizor! Dawac mu takie kary ktore go zabola COS CO LUBI ZABRANIAC moze podziala Moze brakuje mu zajec moja corka tak czasem ma ! jak nie mam za bardzo czasu zeby jej zorganizowac dzien energicznie to niszczy co tylko napotka! Mysle, ze twoje dziecko wyladowuje sie na zabawkach i innych rzeczach.Musialabys mu dawac takie zajecie w ciagu dnia, zeby mogl sie wymeczyc.

Gość Packa22
No fakt jest taki ze robi to glownie wtedy gdy sie nudzi ale przeciez nie moge mu cale dnie zabaw wynajdowac ktorymi interestke sie i tak tylko na chwile a ja przeciez musze posprzatac zrobic obiad znalezc chwile dla siebie.tyle sie mowi zeby nie bic dzieci czasami mam mega wyrzuty ze mu w tylek przylozylam a po nim to splywa jak po kaczce.rozpacz mnie ogarnia.organizuje mu dlugie spacery ma rozladowanie energi ale synek jest jak ze stali ja padam z nog po powrocie do domu a on dawaj psocic!

Gość a co lubi robić
a co go interesuje ? polepi z masy solnej ? tanie i zajmuje czas, w miarę łatwo sprzątnać

Gość Packa22
Zajmie sie kazda zabawa pod warunkiem ze bawie sie z nim.a ja przeciez nie moge przesiedziec caly dzien na podlodze bawiac sie samochodzikami!byla juz i plastelina i ciastolina lubi to ale z mama a sam to juz nie chce!nikt nie ma sposobu jakiegos?

Gość idealny pomysł-plan
Do przedszkola go daj ;) Tam będzie miał zajęcie caaały dzień ;) To go wciągnij w sprzątanie, gotowanie. Ty gotujesz, daj mu łyżkę, zmieszaj wodę z mąką i każ mieszać. Odkurzasz, to niech ściera kurze. I fakt, powinien umieć się bawić sam, to rozwija dziecko. A bajek nie ogląda?