Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna kiedys inna

samotnoac i dziecko...

Polecane posty

Gość justyna kiedys inna

Mam takie pytanie do kobiety samotnych.Mam 25 lat strasznie marzy mi sie milosc zycie zreszta jak kazdej z nas ale nie to jest tu wazne.Kiedys wyczytałam gdzies artyków o pani ktora miala dosc samotnosci wyjechala na urlop gdzies do hiszpani i przespala sie z facetem czego rezultatem byl dzieciaczek:) oczywiscie planowany przez nia pan o niczym nie wieczial.I tak sie zastanawiam z biegiel lat coraz bardziej czy nie robic tego samego.Nie musze miec faceta ale bede miala kogos bliskiego bede miala kogo kochac.I wydaje mi sie ze bede szczewsliwa:) nie chce byc cale zycie sama zdewociec i umrzec w samotnosci a tak bede miala kogos kto bedzie mi mogl podac szklanke wody,radosc z wnukow i tak dalej, jest masa kobiet wychowujaca dzieci w pojedynke.Zreszta ja mam do tego waruki dom, dobrzeplatna prace itd. Co o myslicie o tym przedsiewziecu??

Gość justyna kiedys inna
a czy to wazne??

I wydaje mi sie ze bede szczewsliwa A jak nie? Po co Ci potrzebne zdanie anonimowych osob???

Gość justyna kiedys inna
nie wiem po co mi wasze zdanie ale pomyslalam ze musze kogos zapytac o to i padlo na was

A JAK DIZECKO BEDZIE CHCIALO ZNAC OJCA TO CO POWIESZ ?? ze miałas kaprys i zaczepilas pierwszego lepszego faceta na ulicy ...

.Strasznie egoistyczne podejście. Chcesz mieć dziecko tylko po to by nie być samej. Ja rozumiem że masz już dość bycia samej i chchialabyś zeby twojen życie nabrało jakiegoś sensu ale nie tędy droga. Co innego matki które samotnie wychowują dzieci nie ze swojej winy a co innego świadomie pozbawiać dziecko pelnej rodziny.

Mam 25 lat strasznie marzy mi sie milosc zycie zreszta jak kazdej z nas ale nie to jest tu wazne. Wlasnie, ze jest:) Masz dopiero a nie juz 25 lat.

Gość dobrze kombinujesz
nie pytaj tylko rób :) faktycznie dziecko jest na całe życie, a facet bywa lub nie i nie słuchaj głupot w stylu "a jak dziecko zapyta o ojca" zapyta to powiesz prawdę i tyle przecież od początku nie będzie miało ojca więc sytuacja będzie jasna od razu

Gość Mertoro
Czytałem ten artykuł i wszystko byłoby ok, ale co powiesz gdy Twoje dziecko zapyta o ojca? Niby banalne pytanie i możesz kłamać, ale każdy chce znać swe korzenie, kim byli jego rodzice. Powie to każdy, kto nie wie skąd pochodzi. Kiedyś mieszkałem na stancji w stolicy u pewnej miłej starszej pani, która nie znała swych rodziców i bardzo przez to cierpiała.

Gość Mertoro
Czytałem ten artykuł. Każdy chce znać swe korzenie - co odpowiesz, gdy dziecko zapyta o ojca?

Gość JULCIADKBJA1234
byc moze to jest egoistyczne nie zaprzeczam. ale wiem tewz ze faceci nie sa stali w uczuciach i czesto rania kobiety lepiej powiedziec dziecku ze nie znam taty czy ze rozstalismy sie jak byles malyt bo ruchal nasza sasiadke??

A naprawdę to i tak sądze że tak nie myslisz, tylko dzisiaj w akcie desperacji przyszedł co taki glupi pomysł do głowy. Nie wierzę że calkowicie stracilas nadzieję na milośc. Jeszcze masz kupe czasu.

Gość JULCIADKBJA1234
*byles maly to sie rozeszlismy bo twoj tato ruchal nasza sasiadke?? ja wiem ze wazne sa korzenie moze i przyzala bym u sie do tego co zrobilam mysle ze z wiekiem potrafil by mnie zrozumiec

Za to wy jesteście wszystkie wspaniale, uczciwe i kochacie bez wzgledu na kase, wyglad czy rozmiar wacka.

ale wiem tewz ze faceci nie sa stali w uczuciach i czesto rania kobiety lepiej powiedziec dziecku ze nie znam taty czy ze rozstalismy sie jak byles malyt bo ruchal nasza sasiadke?? Taaaak wszyscy faceci to swinie. Kobieto z takim podejsciem to jak najdalej od dzieci.

Gość JULCIADKBJA1234
wszyscy maja do konca zycia nadzieje na milosc tego sie nie da zmienic. tylko ze kobiety po 40-50 nie maja mozliwosci urodzenia dziecka

tylko ze kobiety po 40-50 nie maja mozliwosci urodzenia dziecka Podobno masz 25 lat? Czy juz zmienilas zdanie? :)

Gość pewnie chodziło jej o to
że nie może czekac do 40

Gość justyna kiedys inna
wiem ze mam 25 lat aczkolwiek jest to polowa z tej 50. wiec dla mnie 25 lat mozliwosci na dziecko to jest tylko. Ato ze faceci sa zli to wiem z wlasnego doswiadczenia ... ale poprosatu nie potrafie niekomu zaufac i watpie ze znajdzie sie jeszcze ktos kto da rade.I nie mowie ze kobiety sa dobre!!

Gość adam maczo men
nikt nie chce samotnych matek bo maja szerokie pochwy

Gość dominik1000
Adam też racja. Więc tym sposobem już calkowicie odebralabys sobie szanse na szczescie

Gość justyna kiedys inna
hmm czyli kobiety z dzieckim nie maja szans na milosc bo maja szerkoie pochwy?? ot rozumowanie facetów:/

Gość adam maczo men
a ja mam malego i chudego:(

Gość adam maczo men
a ja mam malego i cienkiego :(

Gość adam maczo man
a ja mam malego i cieniuego

Gość mozna dziecku
powiedzieć, że tata nie żyje