Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubekkk

walka golota - adamek

Polecane posty

Gość a ty jeszcze to przezywasz
??:o

Endriu przekonał się na własnej skórze, że do młodych świat należy. Gołotę, to ja widzę, jako trenera.......

Gość ziomekkkkk
walka ustwiona 100% dla adamka piekne wejscie do ciezkiej dla goloty walka o petruszke wiec wzial duza kase kto tegonie widzi to chyba slepy jest hehe

Gość ashton
zgadzam sie z przedmowca ustawiona tyle ze ty sie domyslasz a ja wiem napewno ze byla ustawiona zreszta to logiczne dla niedowiarkow wystarczy obejrzec walke andrzeja sprzed roku poza tym ta waga 120 a zawsze wazyl niecale 110

myslicie by golota dał by sie kupić np za kase by adamek wygrał??? dla mnie to jakies nielogicznie bo by sie napewno nie osmieszył dla kasy

co ty masz najebane z tym kliczko stanie to stanie z nim na ringu nie nam to oceniać a ty skad wiesz ze byla ustawiana to tak jak ja bym napisała ze nie byla ustawiana chuj wie jaka jest prawda

Gołota to już dziadek i ma początkowy etap choroby parkinsona od przyjętych uderzeń w głowę i to jest fakt ..... a Adamek no cóż jakby go Gołota dorwał to by go rozszarpał jak niedźwiedź niech się cieszy że był szybszy ...... pogratulować