Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajjjjkaaaa

Dziewczyny, no co Wy na to? moj facet,normalne to?

Polecane posty

Gość Zapytajjjjkaaaa

Przyjechalam do niego za granicę. Jak poszedl do pracy, to wlaczylam internet i automatycznie zalaczylo sie jego gg i napisala jego byla zona. Oczywiscie nie odpowiedziałam, tylko zamknelam okno.. ale cos mnie podkusilo (tak, wiem nie powinnam, nigdy tego nie robilam, a on lustruje moj telefon i archiwum non stop..)wiec weszlam na archiwum, tylko rozmow z byla, nic wiecej nie chcialam. Rozmawiaja czesto, ale to nie dziwi, maja dziecko, syna, wiec nie przeszkadza mi to. Ale tam są texty do niej "pamietam jak sobie to cudownie sama robilas raczka" (to akurat wyniklo z jakiejs rozmowy), "dobranoc kochana byla zono", "doskonale pamietam, ze to nasz syn, nigdy nie zapomne tej nocy" i non stop jej proponuje, ze posle jej pieniadze kiedy, gdzie i jak jej pasuje (pieniadze PONAD alimenty, pieniadze TYLKO DLA NIEJ. Jak ja potrzebowalam pozyczyc troche kasy, to musialam jezdzic na koniec swiata, bo nie mogl poslac na konto, a jej pyta jak jej pasuje, gdzie i posyla jej na konot, nawet w tym samym okresie, gdy mi mowil, ze nie ma na to czasu! Z zaciekawienia weszlam na inne archiwa, a tam rozmowa z nasza kolezanka (bardziej jego, on mnie z nia poznal), gdzie pisze, ze sie swietnie bawili na dyskotece, ze byla najpiekniejsza ze wszystkich, chociaz z kumplami uwqazaja, ze jeszcze jedna blondynka byla spoko. I ze pieknie wyglada w obcislych sukienkach, bla bla bla. CZY TO NORMALNE?? fuck!

Gość pewnie ze normalne
Jak byaby nie ma przy facecie, to musi gdzieś harcować

Gość Zapytajjjjkaaaa
Acha, dodam, ze na mnie sie wydziera jak ide z kolezanka na dyskoteke, czy impreze, sa wielkie fochy i problemy. Ze niby on nigdzie, a tu przyjezdzam i wszystko wylazi!! No na razie przyjechalam tu zarobic, wiec przed nim udaje, ze nic nie wiem, ze wszystko ok, bo u niego mieszkam... Ale jak sie zdenerwuje to wyjade i tyle.. ale musze zarobic na bilet powrotny!

Gość Zapytajjjjkaaaa
mawronka, no wlasnie mnie tez sie to wydalo chore, takie rozmowki z bylo, i to on je nakreca, to widac, a ona go stopuje, a on dalej swoje, jakies jeszcze komentarze o sexie analnym z nią:O

Gość Zapytajjjjkaaaa
b. prosze moze ktos jeszcze sie wypowie? czy jest cokolwiek co go usprawiedliwia? w sumie na zdradzie go nie zlapalam!! co byscie zrobily?

Gość daniello27
powiem ci co ja o tym mysle jako facet. koles sie toba bawi. ewidentnie nie jestes ta jedyna. miej honor

Gość daniello27
"czy jest cokolwiek co go usprawiedliwia? " - odpowiem pytaniem: czy jestes normalna kobieto?

Gość Zapytajjjjkaaaa
bawi... jestesmy razem prawie 7 lat!! jestem od niego o 16 lat mlodsza cholera! czuje sie teraz jak skonczona naiwna kretynka, a co ta byla zona musi o mnie myslec, wie ze jest ze mna, a jej takie texty...

Gość Zapytajjjjkaaaa
no i ....ja mu laski nie robię bo mnie to brzydzi

Gość Zapytajjjjkaaaa
16.24 oczywiscie podszyw...:O

Gość facetto
Rzuc go poki mozesz. Dziewczyny szanujcie sie ...

Gość Zapytajjjjkaaaa
16.25 oczywiscie podszyw...i to prawdziwy podszyw

Gość To jest przykre
Faceci są okropni. Msylę że powinnaś z nim zerwać. Na pewno znajdziesz kogoś innego lepszego. Jak pisze takie teksty skąd możesz wiedzieć co robi jak jesteś w Polsce:(

Gość Zapytajjjjkaaaa
Nie mogę go rzucić bo mi daje kasę na zycie i szkołę

Gość Zapytajjjjkaaaa
Moze ktoras z Was miala podobna sytuacje? Juz wiem to od 2 dni... nie wiem czy mu o tym powiediec, dac mu sie wytlumaczyc... ale jakie tu tlumaczenia? przeciez chyba wszystko jasne...:(

Gość Zapytajjjjkaaaa
wpis o szkole i kasie kolejny podszyw, fajnie sie komus robic zabawe z czyjjejs tragedii... nie daje mi kasy na szkole ani na nic:O

Gość jak daje kasę to jest OK

Gość Zapytajjjjkaaaa
dokladnie... nie wiem co robi, gdy jestem w kraju...ale bylam naiwnie przekonana, ze jest mi wierny...

Gość a robisz mu laskę regularnie

Gość Zapytajjjjkaaaa
robię jak jestem z nim, ale ja też taka święta nie jestem...raz wyszłam z dyskoteki z jednym kolesiem....i robiliśmy to u niego.

Gość Zapytajjjjkaaaa
No najlepsze jest to, ze jak widywalam podobnego typu wpisy tu na kafe, to wlasnie odpisywalam dziewczynom, ze powinny rzucic kolesia, i miec honor... jednak sytuacja sie zmienia, gdy sama w niej jestem:(

Gość Zapytajjjjkaaaa
i znow 16.30 podszyw:O

Coż, to są właśnie faceci- kazdy jest taki sam, każdy zwraca uwagę na piękne kobiety. Narazie nie zdradził Cię w sensie czynu, przynajmniej nie masz na to dowodów. Nie upilnujesz go, mieszka za granicą. jesli chodzi o rozmowę z byłą, dużo ich łaczy... wspomnienia i rownież piekne chwile. Tak jak mój ex, pisze do mnie, wspomina piekne chwile a ja go stopuje. Wiem, że Ci jest przykro. Ale nic nie możesz zrobić. Przyznasz sie ze archiwum czytałaś? Obroci kota ogonem! (Gdzie nie ma kota myszy harcują )

Gość Zapytajjjjkaaaa
Same podszywy, prawdziwy jest tylko pierwszy wpis

Gość Zapytajjjjkaaaa
Masz racje, nie powiem mu, ze czytalam to atchiwum to bez sensu... wiesz, ale rozmowy z byla.. takie normalne, ale o sexie, tak bezczelnie? Mam wrazenie ze traktuje ja lepiej niz mnie, jej kase zawsze jest czas poslac, gdzie jej wygodnie, ze mna jest problem. I niech zwraca uwage na piekne kobiety... ale mowil, ze nigdzie tu nie chodzi, i mnie zabranial imprez, spraawdzal czy jestem w domu codziennie, a sam jak widac lazil i niezle sie bawil potem komentujac kobiety do koleZanki, ktora zreszta tez niezle skomplementowal, ze piekna, ze sliczna, ze najladniejsza na imprezie, ze w obcisklych sukienkach slicznie wyglada. Dzis u nas byla, a mnie bylo wstyd na nia patrzec, ze wiem, ze moj facet jej takie brednie pisze:(

Gość Ja miałam podobną sytuację....
Wczoraj. Nie wiem co mam robić. Też mieszkamy razem. Opiszę moją sytuację i też proszę o pomoc w ocenie. Bo ja nie potrafię logicznie myśleć. Byłam na imprezie z moim facetem u kuzynki. O 2 ja i jej mąż się położyliśmy. Kuzynka i mój facet zostali w kuchni i pili drinka. Przebudziłam się i usłyszałam o czym rozmawiają. Mówili o sexie o swoich doświadczeniach. Póżniej żartowali. Ona ze chce zobaczyć jego stopy bo skoro jest fetyszystą stóp(wie o tym) to chce sprawdzić jakie ma. On że pokaże jak ona śćiągnie rajstopy i pokaże mu swoje!Ona nie śćiągneła jestem ciekawa co by było gdyby to zrobiła.Po chwili rozmowa o związku ona płacze że jej się nie układa ... on że jest piękną ,atrakcyjną kobietą. Ma super figurę i zaczął wymieniać jej walory. Ja nie wytrzymałam i wstałam bałam się że do czegoś może dojść chociaż teraz żałuję. Na drugi dzień się tłumaczył ż eto głupie żart.Byli pjani bardzo ją lubi,stąd te wyluzowane gadki, że nigdy by nic nie zrobił kocha tylko mnie, że nawet nie pamięta dokładnie o czym rozmawiali. Ale ja pamiętam i mam żal. Bardzo mnie to boli:(

Hmm ciężka sprawa. Co by tu zrobić... Wiesz, mogłaś przy koleżance spytać się, czy chodzi na imprezy, nie mógł by skłamać, bo koleżanka zna prawdę. Spytaj się wprost, jaki ma kontakt z ex, jak traktuje Wasz związek. Czy sądzisz że Cię kocha? bo to istotne. Okazuje Ci to?

Gość Zapytajjjjkaaaa
No, wiec nie tylko ja wiem o pieknych textach wypowiedzianych przez mojego faceta (ja akurat napisanych) do innych kobiet sie dowiaduje:O kur.... czlowiek nie wie jak ma sie zachowac. Zdrady nie ma, ale co z tego, skoro cholernie boli. Masakra. Tylko, ze Twoj byl pijany, slabe wytlumaczenia, ale zawsze... moj to wszystko na trzezwo i nie raz, ale wiele rozmow takich bylo w archiwum:( Szkoda, ze nie odczekalas co sie stanie dalej..

Gość OO..
Dziewczyny współczuję wam. Każda mysli że jej facet jest wyjątkowy, ale jak go spucić z oczu to kawał świni. On chyba darzy jakimś uczuciem soją byłą żonę bo to nie jest normalne że tak do niej pisze. A to ona od niego odeszła czy on?