Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajjjjkaaaa

Dziewczyny, no co Wy na to? moj facet,normalne to?

Polecane posty

Ja miałam podobną sytuację.. -> widzę, że nie tylko ja powinnam mieć taki nick jak mam. Słuchaj moja 17letnia kuzytnka powiedziała : " Moj ksiądz dał nam dziewczynom radę- upij swojego faceta wśród swoich atrakcyjnych kolezanek, jak będzie się zalecał i kleił, przegoń w 7 wiatrow". faceci pod wpywem alkoholu dostają jobla. Twoj facet poprostu się do niej zalecał, ale to chyba nie schodziło na niebezpieczny tor, tak sądzę.

Gość Zapytajjjjkaaaa
nie chce zrobic z siebie idiotki prZy tej kolezance, zapytam o imprezy, ona powie, ze tak, wyjdzie ze ja jak idiotka nic nie wiem, ze on lazi:O nie lubie takich spraw zalatwiac przy ludziach, czuje kompromitacje:( Pytalam juz kiedys o ex, powiedzial, ze maja luzny kontakt i pewnie to podtrzyma....moze tak dla niego wyglada luzny kontakt? Wlasnie czuje, ze mnie kocha. Jest wybuchowy, ale ciagle powtarza i okazuje, ze b. kocha. Dlatego mnie to tak zdziwilo, najczesciej to nawet on bardziej okazuje, ze mnie kocha... teraz sie brzydze z nim uprawiac sex, odkad to wiem:( czuje, ze wciaz mysli o bylej, lbo o kolezance w sukience, albo o blondynce z dyskotegi, albo cholera wie jeszcze o kim.

Gość Ja miałam podobną sytuację...
Też o tym myślę czy teraz w trakcie sexu nie będzie myslał o niej skoro tak mu się podoba.Chciałabym go rzucić, ale to jest takie trudne:(

Gość Zapytajjjjkaaaa
to on odszedl. To chyba gorzej. Jakby ona odeszla, to zostalaby rana w sercu, ktora by sie w koncu zagoila, ale uraz by pozostal i pewnie niechcialby z nia po takim czasie gadac. A tak? Zostaly mu w glowie tylko dobre chwile. Tym bardziej mi glupio - on ja zostawil, a teraz sie do niej przystawia, wychodze na kompletna kretynke! Text z upiciem faceta chhyba dobry.. problem, ze moj to robi na trzezwo:O

Gość lolopopa
facet ma coś na sumieniu i jest zazdrosny (żebyś ty nie robiła tego co on) - typowe :)

Gość samaswoja
Zapytajjko wiesz dlaczego Twoj facet tak Cie sprawdza i nie pozwala wychodzic samej? Bo każy człowiek mierzy swoją miarą. Zapamietaj to sobie, bo z mojego doswiadczenia wynika, że te powiedzenie jest bardzo, bardzo trafne. Jeżeli ktos nie ufa sobie i wie, że nie jest uczciwy wobec drugiej osoby, to o to samo będzie podejrzewał drugą stronę i bał się że robi to samo co on.