Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia20099

Moje życie....

Polecane posty

zadzwonie tam tlko jutro bo bylo czynne do 20 :( . Bardzo Ci dziekuje za pomoc :) Jakbys kiedykolwiek miała jakis proble albo poprostu chciałabys porozmawiac a kontak przez kafeterie by sie urwał to zapraszam na gg 12665933

Gość 35lat...
jakbys znalazla prace to bys miala 2 przerwy po 30min na karmienie piersia czyli w praktyce moglabys godzine wczesniej wychodzic. Jak juz zaczniesz szukac pracy to szukaj moze w budzetowce. I nie wierz w zapewnienia faceta, ze sie zmieni. Jak ktos raz uderzyl to bedzie bil. Tu namiary tez na instytucje w Twoim miescie (7miejsc w Poznaniu) http://www.cpk.org.pl/pl.php5/on/articles/cid/7/id/46

Wiem ze sie nie zmieni :( juz 1.5 roku obiecuje a za kazdym razem jest coraz gorzej :( bo mu na to pozwoliłam :(

Do tego rzecznika praw dziecka zadzwonie jutro bo bylo dzisiaj czynne do 20 . Bardzo Ci dziekuje za pomoc Jakbys kiedykolwiek miała jakis proble albo poprostu chciałabys porozmawiac a kontak przez kafeterie by sie urwał to zapraszam na gg 12665933

Gość 35lat...
nie mialas wplywu. Niestety bez terapii bedziesz powielac ten schemat, wiec na razie nie pakuj sie w zwiazek z zadnym facetem - to madra decyzja, sama to widzisz. Jest takie powiedzenie, ze nasze problemy wracaja, gdy sa nie przepracowane. Ty nie przepracowalas problemu. aha - i staraj sie egzekwowac alimenty bez pomocy komornika, bo oni czesto zeruja na cudzym nieszczesciu, a zwlaszcza w takiej sytuacji moze tak byc.

Wydaje mi sie ze alimenty bedzie płacił bo odziecko dba i mu zalezy na nim :) chociaz po tym człoweiku moge sie juz wszystkiego spodziewac ...

Gość 35lat...
moze on kiedy zmadrzeje, ale ja bym dazyla do odizolowania od faceta, ktory bije. Mi by wystarczylo gdyby zrobil to raz. Nr gg zapisalam sobie. tu masz mail anya2 malpka tlenpl jakbys miala jakies pytania czy co. Zapisz bo zaraz skasuje ten post z mailem

A tak wogle to tez kiedy mowilam ze nigdy nie pozwole sie uderzyc facetowi ... a jak mnie zdradzi to odrazu zostawie ... Wogle jakby okazał jakikolewik brak szacunku ... i na mowieniu sie skonczylo :(

Gość 35lat...
zrob sobie plan dzialania, i wyczysz historie stron w przegladarce bo nie wiadomo co temu twojemu panu do glowy przyjdzie