Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kxmgkkf

Do dziewczyn, które są uważane za ładne

Polecane posty

Gość kxmgkkf

Czy wy też uważacie, że to są kłamstwa? Że faceci mówią tak każdej, bo to taki łatwy bajer? Czy wierzycie w to wszystko co wam mówią?

Gość Nie wierzymy.
Bo rzeczywiście duża większość facetów mówi to każdej żeby ja zaliczyć. Zwyczajnie trzeba wiedzieć komu w co wierzyć.

Gość Nie wierzymy.
Blokers jak chcesz fote to poka swoją :)

Gość Nie wierzymy.
Blokers jak chcesz fote to poka swoją :)

Gość nie ... ja mysle ze
dla wartościowych nie wygląd jest najważniejszy...

Gość kxmgkkf
No dobrze, ale co z tego, że dla wartościowych wygląd się nie liczy, jak i tak każdy gada "ale jesteś piękna" itp bzdety :O

Gość 6 lat cie oklamuje
:o

Gość Wierzę ... .
Nie w słowa oczywiście ... No ale statystyki mówią same za siebie ... w sensie, że wracając latem spacerkiem z pracy średnio zaczepia mnie ok. 3 facetów .... Zimą ciut mniej ... Więc wiem, że się podobam ... Aczkolwiek słowa to są mi obojętne ... czasami wnerwiające, gdy wyświechtane komplementy ....

Gość kxmgkkf
Faceci tak gadają nie tylko ze względu, żeby szybko jakąś przelecieć, ale również w stałym związku to powtarza ponieważ widzi, że kobietę to cieszy i jest łakoma na komplementy. To takie naiwne :O Mam pewną koleżankę, co prawda brzydka nie jest, ale za to jest przeraźliwie chuda i nie potrafi w ogóle się porządnie ubrać. Przez cały czas się ekscytuje, jakimś żałosnym komplementem. Kiedy próbuję jej wytłumaczyć, że każdej tak mówią, to ona jest na to głucha, ponieważ "jest taka piękna", że to nie może być tani bajer :O

Gość Wierzę ... .
W stałych związkach natomiast z tego co wiem, faceci to powtarzają aby odwrócić uwagę od ich ekscesów na bokach .... Kobieta łyka to jak placebo i już czuje się bezpieczna (wiem to od facetów) jednocześnie tracąc czujność ...

Gość kxmgkkf
A skąd się wzięło to, że uważasz się za atrakcyjną? Tak jak ta moja koleżanka, uważa się za 8 cud świata, a nie ma w niej nic specjalnego. Pewnie gdyby nie słyszała tylu komplementów, to nie myślałaby tak o sobie. Ja również początkowo uważałam się za osobę ładną, ale stwierdziłam, że moje spostrzeżenia mogą być iluzją....

Gość Wierzę ... .
Słowa są nieistotne ... Ale jeśli na ulicy każdy facet odprowadza Cię wzrokiem, a kobiety zioną ogniem na Twój widok to jesteś atrakcyjna!

Gość llena25
Zazwyczaj za piekne uwazaja sie te przecietne kobiety lub te co maja super cialo, ale twarz nieciekawa, a te naturalnie ladne nie wpadlaby nawet na to, aby tak sie nazwac.

Gość Wierzę ... .
Tu się nie ma co uważać, wystarczy się przejrzeć w oczach facetów ... i nie jednego, a wielu .... (jeden może mieć wypaczony gust :classic_cool:)

Gość tyu
Słowa są nieistotne ... Ale jeśli na ulicy każdy facet odprowadza Cię wzrokiem, a kobiety zioną ogniem na Twój widok to jesteś atrakcyjna! Lub cierpisz na schizoobsesje na swoim punkcie:D

Gość kxmgkkf
No tak, ale faceci nie tylko odprowadzają wzrokiem te naprawdę atrakcyjne dziewczyny, ale również kuso ubrane itp. Po za tym mogą również się patrzyć jeżeli się wygląda śmiesznie. Znów muszę przytoczyć tą swoją koleżankę, kiedyś mój kolega sobie z niej żartował, że jest taka piękna itp. wszyscy naokoło wtedy się z niej śmieli, a ona myślała, że to z niego. Do tej pory tak myśli :o Dlatego jestem zdania, że nasze spostrzeżenia o nas samych mogą być złudne. Uważamy się za piękne itp, a rzeczywistość jest inna. Ciężko znaleźć na to potwierdzenie, ponieważ chłopak nam nie powie, że jesteśmy brzydkie, a koleżanka nie będzie chciała nam sprawić przykrości, lub przeciwnie może coś wymyślić z zawiści. Kiedy się patrzy na siebie samej w lusterku zazwyczaj się sobie podobamy, ale wtedy nie widzimy wielu wyrazów twarzy, sposobu poruszania się, i innych atrakcyjnych osób z boku.

Gość Wierzę ... .
zazdrośnice już się uaktywniły ... :O Jak to mówią: " Faceci pięknej kobiecie wybaczą wszystko, kobiety nic nigdy"

Gość fela fela
6 lat cie oklamuje haHAHAHAHAHAH BRAWO!

Gość Wierzę ... .
kxmgkkf- owszem masz rację ... Pewnie trudno określić, co jest prawdą, a co ułudą ... Choć w moim wypadku (mogę pisać o sobie) chyba tak nie chcieliby się umawiać wszyscy, gdyby to była zabawa, lub ułuda ... i to nie tylko tradycyjni podrywacze (wyczuwam ich na mile) ale i bardzo wartościowi faceci ... Mój facet też mnie zaczepił na ulicy jest bardzo przystojny, ma skończony doktorat i jest nieprzeciętnie inteligentny ...

Gość hahahahah
do wierze skoro masz takie statystyki to chyba masz cos wspolnego z najstarszym zawodem swiata, albo takie sprawiasz wrazenie:) lub wracasz z pracy kilkaset km piechota

Gość Taio Cruz
Wierze, widze, ze na sile probujesz przekonac anonimowe osoby jaka to jestes zajebiacie piekna i atrakcyjna, chyba cos nie tak z twoja samoocena:D:D Pokaz fote, to ocenimy.

ja sama wiem ze jestem ladna i facetom sie podobam a moj ma szczescie ze jest ze mna z taka ladna kobieta i wcale mnie nie oklamuje

Gość Sexy Vampire
Ja wierze bo mam lustro i widze, że to prawda ^^

Gość Wierzę ... .
Oczywiście typowe kobiety nienawidzące każdą ładniejszą od siebie ... nawet taką wirtualną ... Już się dowiaduję, ze jestem dziwką, chorą psychicznie... Wierzcie sobie w co chcecie ... Fakty to fakty ..

Gość Taio Cruz
faktem jest, ze donald tusk jest premierem polski, a 2+2=4. twoja uroda jest jedynie twoim osobistym przekoaniem i dopoki nie wrzucisz foty, to rownie dobrze mozesz pisac, ze jestes eva longoria:D

Gość kxmgkkf
Ja raczej swoje powodzenie tłumaczę swoim charakterem i zgrabną figurą aniżeli urodą, którą zanegowałam ok. rok temu. Facetów pociąga w kobietach wiele różnych rzeczy, więc samą urodą nie można wszystkiego tłumaczyć. Inna koleżanka, troszkę przy sobie, twarz nie za ciekawa, ale również nie za bardzo brzydka, ma bardzo duże powodzenie, ponieważ nadrabia innymi walorami. Jeszcze inna koleżanka naprawdę ładna i zgrabna powodzenie ma bardzo małe.