Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kxmgkkf

Do dziewczyn, które są uważane za ładne

Polecane posty

Gość zołża jakich mało
nie oceniam na podstawie opinii paru mężczyzn, a ogólnie- większości mężczyzn,jak i kobiet, ogólnego przekonania wśród znajomych, powodzenia oczywiście też w komplementy mężczyzn adorujących wierzyć - zakrawa o infantylność

Gość dziewczyna filozof
Więc jak można stwierdzić czy jest się ładnym czy brzydkim? Własna opinia się nie liczy, innych też nie... Jedna osoba mówi, że jest się ładnym, a zaś już druga mówi, że brzydkim. Są różne gusta. Więc czym jest tak naprawdę uroda? Czy coś takiego istnieje? Czy to tylko takie nasze osobiste wyobrażenie?

Gość
Ważne chyba żeby się czuć dobrze we własnym ciele i nie mieć kompleksów

Gość dziewczyna filozof
Czy nie posiadanie kompleksów jest możliwe?

Gość Chocolate_Mimi
To rzecz gustu, nigdy napewno nie zwracam szczegolnie uwagi na to co facet mowi, robie tak zebym najbardziej to sobie samej sie podobala :D a jak ktos mi powie komplement to mowie porpostu dziekuje i sie usmiechne a czy mowil to szczerze czy nie to mnie to guzik obchodzi bo sobie sie podobam, dobrze sie w sobie czuje i wiem ze moze nie wszystkie ale wiekszosc dziewczyn chcialo by wygladac tak jak ja :) Nie zbyt duzo polek dba o siebie i ma dobry gust... Chociaz pwooli sie to zmienia, widac z pokolenia na pokolenie coraz fajniejsze dziewczyny sa , lepiej ubrane, bardziej sexy itd :) ciesze sie ogromnie heh :D

Gość
Chocolate_mini Ja akurat zauważam mnóstwo zadbanych kobiet,nie wiem w jakich kręgach Ty przebywasz że tak twierdzisz

Gość mam lusto i wiem jak wyglądam
fajna dupka ze mnie to i mówią tak samo :)

Gość Wierzę ... .
Nie Evą Longorią nie jestem ... Bo jestem sporo wyższa ... Aczkolwiek reprezentuje ten sam typ urody ... jestem przez to bardzo wyrazista ... Mój facet (ten co zaczepił mnie na ulicy) wcześniej widział mnie tylko raz w restauracji i dokładnie pamiętał jak byłam ubrana, z kim tam byłam ... itd. i to po pół roku ...

Gość Wierzę ... .
dziewczyna filozof - oczywiście, że piękno jest subiektywne ... aczkolwiek jest spora różnica pomiędzy brzydotą a pięknem ...

Gość czuję się brzydka
Ja np mam wielki problem z akceptacja swojego wyglądu. Mam bardzo duże powodzenie u facetów. Mam świetną figurę i podobno piękne wyraziste rysy twarzy, dość niespotykane, jeśli chodzi o polki. Nie czuję się piękna, chciałabym być taka jak większość polek :(

Gość Wierzę ... .
czuję się brzydka - większość dziewczyn widzi w sobie głównie tzw. "wady", ale to my nie jesteśmy obiektywne ...

Gość czuje się brzydka
Wierze - z tego co zrozumiałam masz wyrazistą urodę Nie uważasz, że lepiej mieć bardziej pospolitą, być po prostu ładną i tyle

Mój były facet często mówił do mnie: moja Ty brzydulo :D Paradoksalnie lubiłam jak tak mówił, bo był strasznym złośliwcem i robił to specjalnie. Hehe, to właśnie przy nim poczułam się atrakcyjną kobietą, bo jak czasem bywał poważny to przyznawał się ze uwaza mnie za śliczna dziewczyne i ta brzydula to tylko tak po zlosci :p Dla mnie te jego chwile szczerosci kiedy przyznawal, ze podoba mu sie we mnie to i to (w zaleznosci na co go akurat naszlo) byly wiekszym dowodem na to ze jestem ładna niz gdyby mi codziennie powtarzal jaka to jestem ładna.

Gość Wierzę ... .
Nie... przynajmniej już nie ... jak byłam mała to nienawidziłam swoich czarnych kręconych, długich włosów ... ale teraz je kocham ... działają na facetów ... :)

Gość Chocolate_Mimi
Zwyklych ladnych dziewczyn jest pelno , trzeba byc piekna zadbana i WYRAZNA. A nie jakas niejaka kowalska.

Gość Wierzę ... .
Zgadzam się ... Uwielbiam gdy faceci glapią się na mnie i kłócą między sobą jakiej jestem narodowości, sądząc, że nie znam polskiego .... :O

Gość czuję sie brzydka
Chocolate_Mim i wierzę...- trochę mnie podbudowałyście, może powinnam spojrzeć na swoją wyrazistosć trochę z innej strony

Gość Wierzę ... .
dokładnie! Jak można powiedzieć o kimś, że jest ładny, skoro jest podobny do każdego? ;) Ze mnie znajomi się śmieją, że złodziejką to już bym być nie mogła ... Bo tak zapadam w pamięć, że spokojnie by mnie opisali bardzo dokładnie ... I to prawda ... np. kelnerki z restauracji w której zdarza mi się bywać ... mówią mi cześć na ulicy ... ja z trudem wpadłam na to, kim są .. A one po prostu zareagowały na znajomą twarz ... Często po chwili lekko są zażenowane ... kiedy wpadają, że aż tak się nie znamy ... :)