Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Simona.

CZY BĘDZIECIE RAZEM? KIEDY? WRÓŻKA Simona PRAWDE POWIE

Polecane posty

Gość może ja też...
Hmmm...w kompozycji się mieszczę,tylko te ślepia...nawet jak się wkurzę nie są ciemnopomarańczowe,tylko niebieskie;) Czyli jestem skazana na porażkę buuuuuu:(((

"może ja też... Amant...to może tak w przybliżeniu napisz co na Ciebie działa, co bym się nie wysilała na próżno Bo takie podrywanie w ciemno,bo czasami syzyfowa praca jest " Nie musisz zbytnio się fatygować:classic_cool:.Najważniejsze żebyś się urodziła w odpowiednim miejscu i czasie:classic_cool:.Musisz podać jeszcze szczegóły czasu i dokładne miejsce to wystawię wstępna diagnozę:classic_cool:.Poza tym napisz o sprawach rodzinnych itp.:classic_cool:.A lepiej do mnie napisz na email albo podaj nr gg żebyś się nie zgubiła:classic_cool:. " zakochana iii kochana Z nikim nigdy mi nie było tak dobrze, rozumiemy sie bez słów... boję się, podjąć jakąś decyzję bo to czy będziemy razem zależy tylko ode mnie... Sprawa naprawdę jest skomplikowana " Zapamiętaj powiedzonko-pozory mylą:classic_cool:.Jest tylko taki problem że mimo teog że są lepsi od niego bez solidnej kartoteki nie będziesz mogła znaleźć:O.

Gość aniolek77
to ja tez bym prosila ja Aneta 1977-12-07 on Bartek 1979-01-27

Gość zakochana iii kochana
Amant.. co masz na myśli? Nie będę już nigdy szczęśliwa?! :(...

Gość może ja też...
Miało być "to czasami..." coś mi paluszek poleciał nie tam gdzie trzeba;) A odnośnie reszty już napisałam.Tu się mieszczę a tam nie...i nie ma zmiłuj...siła wyższa;)))

Gość niki 212
ja 19.07.81 on Marek 05.07.56

Gość monikkkaaa
Monika 08111976 Tomek 09071968 Czy kiedykolwiek sie spotkamy? Czy moze cos z tego byc? Czy w ogole sie spotkamy?

Gość może ja też...
A ja jestem dociekliwą istotą i zapytam dlaczego jesteś sceptyczny;))

Gość niekochanaa
Łukasz 05.02.1990 Joanna 03.11.1988

Amant niestety nigdy nie miałam szczęścia do facetów, a ten wydawał się być takim jak go sobie wymarzyłam (choć okazuje się ze nie do końca :( ...) Teraz już nie mówię ze to ten jedyny... a co będzie jak trafię jeszcze gorze ?! Ależ to życie nieprzewidywalne :(...

Gość zła sama na siebie
Paulina 5.06.93 Radek 24.05.90

Gość zła sama na siebie
mogłabyś.?; )

Amant... myślę ze jak mi nie wyjdzie z tym, to dam sobie spokój z szukaniem faceta, skoro piszesz, ze bedzie problem... Ja jak na młody wiek mam juz za dużo problemów :(

Gość kiedys bylo fajniee
Martyna 27,05,1991 Kamil 07,01,1989

Gość może ja też...
Amant...ok,rozumiem.Wobec tego wywieszam białą flagę i ogłaszam kapitulację:( Znając moje szczęście,to pewnie jestem w zdecydowanej większości...czyli tych, które nie mają szans.Ale powodzenia i tak życzę;)))

"zakochana iii kochana Amant... myślę ze jak mi nie wyjdzie z tym, to dam sobie spokój z szukaniem faceta, skoro piszesz, ze bedzie problem... Ja jak na młody wiek mam juz za dużo problemów " To nie było proroctwo tylko stwierdzenie że jest mało którym byś się spodobała:P. "może ja też... Amant...ok,rozumiem.Wobec tego wywieszam białą flagę i ogłaszam kapitulację Znając moje szczęście,to pewnie jestem w zdecydowanej większości...czyli tych, które nie mają szans.Ale powodzenia i tak życzę " Chcesz mnie zniechęcić tym że jesteś niekonsekwentna:P.

AMANT widzę, że u Ciebie tez nie mam najmniejszych szans ;) "To nie było proroctwo tylko stwierdzenie że jest mało którym byś się spodobała ." - chodzi o wygląd zewnętrzny czy raczej o wnętrze? Z tym się zgodzę, ze jestem wredna i mało kto ze mną wytrzymuje... Fakt, mam trudny charakter. A mój pan z 27.02 jest bardzo wytrwały...aczkolwiek ma swoje humorki. Czy mógłbyś mi napisać jakie "zagrożenia" dla mojego związku widzisz? :) Myślisz, ze się powybijamy któregoś dnia? (dodam, ze lubię się z nim kłócić... on chyba też)

Gość może ja też...
Hmmm...niekonsekwentna powiadasz...a może po prostu nie chcę głową rozbijać muru.Kilka razy próbowałam...ostatni raz całkiem niedawno i już wiem,że baaardzo boli.A mur jak stał, tak stoi:(

"To nie było proroctwo tylko stwierdzenie że jest mało którym byś się spodobała ." - chodzi o wygląd zewnętrzny czy raczej o wnętrze? " Chodzi ogólnie:P.A raczej o to że do zdecydowanej większości ludzi mało kto pasuje i zwykle wybierają nieodpowiednich:P.Generalnie ja tu widze problem ze możesz chcieć mu robić głupie kawały:P.Chociaż być może ze wzajemnością:P. "może ja też... Hmmm...niekonsekwentna powiadasz...a może po prostu nie chcę głową rozbijać muru.Kilka razy próbowałam...ostatni raz całkiem niedawno i już wiem,że baaardzo boli.A mur jak stał, tak stoi " Ze mną nie ma aż takiego problemu:classic_cool:.Wystarczy żebyś odpowiedziała na serię niedyskretnych pytań:classic_cool:.Ja jestem profesjonalistą i potrafię określić czy ktoś do mnie pasuje:classic_cool:.

Amat dziękuję bardzo za odpowiedź. Nie będę Ciebie już więcej męczyć, choć bardzo mnie intrygujesz ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość monikkkaaa
Moze i stary ale jaki zajebisty :-D

Gość gość
dziewczyna odeszła ode mnie do innego.... coz takie zycie, przez 1,5 roku szukalem szczescia w alko. Nic to nie dało, musiałem ją odzyskać. Zauwazyłem ze wiele osób z tego forum odzyskało drugą połówkę dzięki urokowi miłosnemu z http://urokmilosny24.pl . Postanowiłem zrobić tak samo. Zamówiłem i czekałem na efekty. Na początku nic się nie działao a ja już traciłem nadzieję. Jednak Pio 2 miesiącach sama do mnie powróciła!! Znowu cieszę się ze wszystkiego i można powiedzieć że powróciłem do świata żywych.

Gość gość
Napisz o tym jeszcze na murze i w publicznym klozecie wyryj rylcem nad pisuarem 🖐️