Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea baby

Depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość nivea baby

Witam Panie ! mój problem polega na tym, że nie mogę znaleźć preparatu, który pomoże pozbyć mi się włosków z miejsc intymnych na dłużej niż 5 dni. bez efektu drapania po 2 dniach. Używając maszynki wyskakują mi krostki i zaczerwienienia, używając kremów, nie pozbywam się wszystkich włosków, lub nie są usuwane one dokładnie. a zawsze trzymam krem tyle ile zalecane jest na opakowaniu, czasami nawet dłużej. pomóżcie !

Gość Po cholerę depilować

ja uzywam kremu Nair jest do kupienia w takich jednorazowych saszetakach po ok 4 zł.jest bardzo dobry i usowa wloski calkowicie!teraz uzywam tez Tanity,bo nie moglam znalezc Nair,ale Tanita nie jest az tak dobra.polecam Nair.chociaz to moze tez zalezy od wlosow...

Gość ssqzaaa
mam to samo niedlugo ide do gina i nie wiem co robic moze ktos zna jakis super sposob

Gość qwwqQQ
A czemu wymiekasz? Kurde to jest problem ja tez am cuigle krostki

Gość polecam woskowanie
5 min troszke bolu i m-ac spokoju, a wloski odrastaja delikatniejsze i nie kluja

Gość ja znam
znam sposob- to depilator za pierwszym razem boli- przyznaje, ale pozniej juz z gorki i na prawie 2tyg spokoj

Gość do debila ktory napisal
tepa zdzira matko jakie tu sa prylitywy tak jebac z kobieta kretynski durny pojebancu po prostu chce byc zadbana cwoku jebany

Gość jdjdjdjdjdj
wlasnie po kremie do depilacji nie robia sie krostki. Też polecam Nair, troche niewydajny bo saszetka wystarcza na raz ale usuwa wszystkie wloski. Ja mam ten problem ze wloski juz po 2 dniach odrastaja

Gość bo akurat gina obchodzi
Czy przyjdzie z futrem, łysa jak kurczak opalony nad gazem czy szorstka jak papier scierny :D

Gość do tego tepologa
spierdalaj znawco i zarosly chuju

ja proponuję depilację laserową, dokładna i bezbolesna metoda, ale przy najnowszym urządzeniu, ja sobie robię właśnie w Bydgoszczy , pozbędę się problemu na lata :), jak uwzględnić koszt zakupu kremów lub kosmetyczki - to wcale nie tak drogo :)

Gość no alez oczywiscie
u kazdego ginekologa jest na drzwiach napisane drukowanymi PRZYJMUJE TYLKO WYDEPILOWANE PACJENTKI :o

Gość mała czarna88
Dziewczyny a stosowałyście może pastę cukrową? Poleciłybyście tą metodę? Jakie efekty? Jaki przepis stosowałyście bo ostatnio było o tym w rozmowach w toku i tak sie zastanawiam nad wypróbowaniem, nawiasem mówiąc jeden z nielicznych ostatnio sensownych odcinków to był.